Στην Μάνδρα για δεύτερη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος επισκέπτεται τους ανθρώπους που, 15 ημέρες μετά, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους ολομόναχοι

Στην Μάνδρα για δεύτερη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Για δεύτερη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Μάνδρα, στοιχίζοντας την ζωή σε 23 συνανθρώπους μας και καταστρέφοντας περιουσίες εκατοντάδων πολιτών, επισκέπτεται την περιοχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Μάνδρα λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος. Εκεί αναμένεται να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, που εδώ και δεκαπέντε ημέρες προσπαθούν ολομόναχοι να σταθούν στα πόδια τους και να ανακτήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, απουσία της επίσημης πολιτείας, τα σπίτια, τα καταστήματα και τις περιουσίες τους. 

Κλείσιμο


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της καταστροφής. Ήδη το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που οι φονικές πλημμύρες είχαν προκαλέσει την καταστροφή, είχε βρεθεί στην περιοχή. Επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία και στις δηλώσεις του είχε τονίσει πως «εξυπακούεται ότι δεν ήρθα εδώ για να καταλογίσω ευθύνες, αλλά για να έχω μια πλήρη εικόνα γι' αυτήν την ανείπωτη τραγωδία» και είχε ζητήσει πληροφόρηση και για τα δύο βασικά αντιπλημμυρικά έργα στη Νέα Πέραμο και την Μάντρα. «Δυστυχώς έχουν κολλήσει λόγω της γνωστής γραφειοκρατίας» ήταν τότε η απάντηση των φορέων, ενώ σε ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για τη σύσκεψη που είχε γίνει προ εννιά ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής στην οποία είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, οι μετέχοντες στη συνάντηση υποστήριξαν ότι είχαν γίνει όλες οι προληπτικές ενέργειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης