Γεννηματά: Ελπίζω το '15 να έχει γίνει μάθημα στην κυβέρνηση

Γεννηματά: Ελπίζω το '15 να έχει γίνει μάθημα στην κυβέρνηση

«Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν το εσωτερικό του κόμματός τους ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Ελπίζω το '15 να έχει γίνει μάθημα στην κυβέρνηση
Για επικοινωνιακά παιχνίδια και καθυστερήσεις σε βάρος της χώρας κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά. «Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν το εσωτερικό του κόμματός τους ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε» είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ελπίδα «κάτι να έχουν διδαχθεί από το καλοκαίρι του ’15 και να μην φτάσουν πάλι σε ακρότητες». 

«Χτυπάω το καμπανάκι εδώ και καιρό γι αυτήν την κυβέρνηση που δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα με ασφάλεια από την κρίση» προσέθεσε και επισήμανε ότι «έχω παρέμβει όσο μπορώ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στις ακραίες απαιτήσεις των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης». 

«Το 2016 μας έλεγαν: σώσαμε τις συντάξεις και τώρα τις κόβουν, κρατήσαμε ψηλά το αφορολόγητο και τώρα το κατεβάζουν, σώσαμε τη ΔΕΗ και τώρα την πουλάνε» υπογράμμισε. «Η κυβέρνηση είναι πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη. Φτωχοποίηση των πάντων. Αυτή είναι η γραμμή της» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις είπε ότι «η διεύρυνση μας είναι συνεχής, είμαστε το μόνο κόμμα που από τον Δεκέμβριο του '15 έχουμε διαρκή ανοδική τάση». Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε, «προχωράμε σε ένα Συνέδριο μαζικό και ανοιχτό. Ούτε Συνέδριο μηχανισμών, ούτε Συνέδριο συσχετισμών». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης