Βενιζέλος: Ανέκδοτο η συνωμοσία σε βάρος της κυβέρνησης

Βενιζέλος: Ανέκδοτο η συνωμοσία σε βάρος της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση δημιουργεί εσωτερικούς εχθρούς και επενδύει στην ακραία πόλωση για να παραμείνει στην εξουσία, τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ανέκδοτο η συνωμοσία σε βάρος της κυβέρνησης
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αναλώνεται στην εσωτερική διαπραγμάτευση έχοντας αποδεχθεί το μνημόνιο 3 plus και το 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, αρκεί τα μέτρα να αφορούν στην περίοδο της επόμενης κυβέρνησης.

Το 2017 είναι επανάληψη του 2015, επανέλαβε και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την κυβέρνηση η οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη. 

Και να κλείσει η αξιολόγηση θα ανοίξει ξανά λόγω αδυναμίας εφαρμογής, προσέθεσε. Στο πλαίσιο αυτό, διατύπωσε και τη διαφωνία του με τη γραμμή της ΝΔ που ζητά να κλείσει η αξιολόγηση λέγοντας ότι θα εφαρμόσει τη συμφωνία στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους. 

Τι πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση συνολικά, ρωτήθηκε ο πρώην πρόεδρος του
Κλείσιμο
ΠΑΣΟΚ. «Δε μπορεί η χώρα να πορευτεί από το 2018 με τη συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου» τόνισε, «θα έπρεπε η αντιπολίτευση να διεκδικεί τη συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις». 

Με αυτή τη θέση μίλησε για μία ακόμη φορά για κυβερνητική συνεργασία στην οποία θα κληθεί να συμμετάσχει και ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης