Λοβέρδος: Κατέρρευσε το «τρίγωνο της διαπλοκής» και έμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ με την offshore της «Αυγής»

Λοβέρδος: Κατέρρευσε το «τρίγωνο της διαπλοκής» και έμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ με την offshore της «Αυγής»

«Μόνο ο διευθυντής της Αυγής παραδέχθηκε ότι έγινε παρέμβαση για να πάρει δάνειο η εφημερίδα του»

Λοβέρδος: Κατέρρευσε το «τρίγωνο της διαπλοκής» και έμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ με την offshore της «Αυγής»
Την πλήρη αποδόμηση του κυβερνητικού αφηγήματος για το λεγόμενο «τρίγωνο της διαπλοκής» επέφεραν οι εργασίες της Εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αλλά και το σχετικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κ.
Ανδρέα Λοβέρδο.

«Από τις εργασίες μας δεν προέκυψε παρέμβαση πολιτικού προσώπου, προκειμένου να δανειοδοτηθεί ΜΜΕ. Μόνο ο διευθυντής της Αυγής παραδέχθηκε ότι έγινε παρέμβαση για να πάρει δάνειο η εφημερίδα του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για να προσθέσει: «Κατέρρευσε όλη η φιλολογία περί τριγώνου διαπλοκής. Το μόνο που σας έχει απομείνει, είναι η απόπειρα δανειοδότησης επιχειρηματία για να πάρει τηλεοπτική άδεια, η αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά και ότι δεν αποκαλύπτετε ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο πίσω από την offshore της Αυγής».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να στήσει το δικό της «ΣΥΡΙΖΑ channel», επιχειρεί σήμερα να ελέγξει τον Τύπο και επισήμανε προς την πλειοψηφία πως, «αν και στο παρελθόν επωλήθησαν πολλοί τίτλοι εφημερίδων, σπάνια ευδοκίμησαν στην συνέχεια. Σπάνια η νέα ιδιοκτησία υπηρέτησε την ιστορία και παράδοση του εντύπου. Το έχει πετύχει μόνο η Καθημερινή».
Κλείσιμο

Τέλος, σχολιάζοντας την διαρροή του αρχικού προσχεδίου πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ, που περιελάμβανε αναφορά για τον κ. Γιάννη Στουρνάρα και η οποία εξαφανίστηκε από το τελικό κείμενο, είπε: «Αν δεν είναι διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Μαξίμου τότε πρόκειται για αυτογκόλ ανάλογο με αυτό που έβαλε ο Σέρχιο Ράμος στον πρόσφατο αγώνα Ρεάλ - Σεβίλλη». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης