Economist: Κουρασμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα - Μητσοτάκης: Ρεαλιστικές πολιτικές

Economist: Κουρασμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα - Μητσοτάκης: Ρεαλιστικές πολιτικές

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο», τονίζει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

Economist: Κουρασμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα - Μητσοτάκης: Ρεαλιστικές πολιτικές
Για μία «κουρασμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα» κάνει λόγο σε άρθρο του ο Economist, ο οποίος φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τη σειρά του αναφέρεται στην κούραση της κοινωνίας από το χάος και στις ρεαλιστικές πολιτικές που ο ίδιος προτείνει.

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο» τονίζει σε δήλωσή του στο βρετανικό περιοδικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ο πρόεδρος της ΝΔ πιστεύει ότι η Ελλάδα βαρέθηκε το χάος. Αν διεξάγονταν πρόωρες εκλογές το επόμενο έτος, η ΝΔ που προτείνει ρεαλιστικές πολιτικές υποσχέσεις θα μπορούσε να πείσει τους ψηφοφόρους να εγκαταλείψουν τους ‘‘θερμοκέφαλους’’ του ΣΥΡΙΖΑ και να αγκαλιάσει μια πιο τεχνοκρατική κυβέρνηση» σχολιάζει ο αρθρογράφος του Economist.
Κλείσιμο

«Aν κοιτάξεις το βιογραφικό μου, είναι πολύ κοντά στο κατεστημένο» παραδέχεται ο κ. Μητσοτάκης. Επισημαίνει ωστόσο ότι ήταν υποψηφιότητα «ενάντια στο κατεστημένο» στο κόμμα του.

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται όλο και λιγότερο δημοφιλής, η ΝΔ σήμερα ίσως έχει μια καλή ευκαιρία» σημειώνει ο Economist. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης