«Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» και καμία καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κυρίτση

«Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» και καμία καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κυρίτση

Αντί απαντήσεων και εξηγήσεων το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία

«Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» και καμία καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κυρίτση
Την «μπάλα στην εξέδρα» επιχειρεί να πετάξει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις
διχαστικές απόψεις του βουλευτή του κομματος Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος σε άρθρο του στην Αυγή έγραψε ότι «γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Το κυβερνών κόμμα, μάλιστα, αντέδρασε μόνο μετά την ανακοίνωση
της Νέας Δημοκρατίας με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση τόνιζε ότι «ο κ. Κυρίτσης, είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Το αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους».

Κλείσιμο
Έτσι αντί ουσιαστικών απαντήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο θέμα με επίθεση στη ΝΔ την οποία κατηγορεί ότι είναι «ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία διόγκωσε την ανεργία, τσάκισε τα αδύναμα στρώματα, κατέστρεψε το κράτος πρόνοιας και οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η Νέα Δημοκρατία είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία διόγκωσε την ανεργία, τσάκισε τα αδύναμα στρώματα, κατέστρεψε το κράτος πρόνοιας και οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση. Αντιστρατεύεται μια οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα προστατεύει τους αδύναμους, θα κατανέμει δίκαια τα βάρη και θα μεριμνά για εκείνους που επλήγησαν από τη διακυβέρνησή της. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, απολύσεις, ασυλία στους μεγαλοφοροφυγάδες και τους διαπλεκόμενους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άραγε τον Στ. Παπασταύρου, τη λίστα Λαγκαρντ ή την τροπολογία-δώρο στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης