Γιώτα Τριγώνη: Από τομεάρχης της ΝΔ... δεξί χέρι της Κουντουρά

Γιώτα Τριγώνη: Από τομεάρχης της ΝΔ... δεξί χέρι της Κουντουρά

Η όμορφη μελαχρινή, γνωστή και ως η οδοντίατρος των επωνύμων, τοποθετήθηκε γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού 

Γιώτα Τριγώνη: Από τομεάρχης της ΝΔ... δεξί χέρι της Κουντουρά
Στο υπουργείο Τουρισμού, αναλαμβάνοντας χρέη γραμματέα, τοποθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Γιώτα Τριγώνη. 

Η γοητευτική μελαχρινή, γνωστή και ως η οδοντίατρος των επωνύμων στην Ελλάδα, έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Νέα Δημοκρατία κι έχοντας διατελέσει τομεάρχης του κόμματος στα Δωδεκάνησα και στην Ευρυτανία, εντάχθηκε προσφάτως στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ με ημερομηνία 23/11/2015 «ορίζεται νέο σχήμα στη Γραμματεία Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με γραμματέα τη Γιώτα Τριγώνη και αναπληρωτές γραμματείς τους Μαρία Αγγέλου, Γιάννη Γερούκη, Γιώργο Κουρσάρη και Γιώργο Παλιούρα».
 
Σημειώνεται πως η Γιώτα Τριγώνη δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του Τουρισμού ως μέτοχος σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ την ίδια στιγμή αφιερώνει χρόνο και στην οδοντιατρική, επιστήμη την οποία έχει σπουδάσει στην Αυστρία και στη Σερβία, ως συμμετέχουσα σε επιχειρηματικά σχήματα κλινικών σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.
 
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «έχει διαφημίσει την Αθήνα, τα ιστορικά της αξιοθέατα και ανθρώπους της καθημερινότητάς της, με την έκθεση φωτογραφίας "Athens Through My Eyes" ("Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου") η οποία έχει ήδη "ταξιδέψει" πέρα από την πρωτεύουσά μας, σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Ζυρίχη. Έχει εκδοθεί και σχετικό βιβλίο-λεύκωμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά, το οποίο παρουσιάστηκε το 2014 στην Παλαιά Βουλή και ήδη έλκει το ενδιαφέρον του κοινού στις προθήκες ελληνικών και ξένων βιβλιοπωλείων».
Κλείσιμο

«Το 2014 εκλέχτηκε πρέσβειρα της Ελλάδας στο Εξωτερικό από ξένα Μέσα Ενημέρωσης και εντάχτηκε στη διεθνή εγκυκλοπαίδεια του "Who is Who"», ενώ το 2012 ήταν μία από τις υποψήφιες στην Ελβετία για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς». Επίσης, «είναι μέλος της WIN Hellas (Women In Need) / "Γυναίκες κατά της Κακοποίησης" και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης», σημειώνεται ακόμη.

Η Γιώτα Τριγώνη μιλάει επτά ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, τούρκικα, σέρβικα, κροάτικα και ισπανικά. Ακόμη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ειδικότητά της στην Οδοντιατρική είναι η αισθητική, η παιδοδοντία και η στοματολογία. Στη χώρα μας έγινε γνωστή ως «οδοντίατρος των επωνύμων». Ετσι, είναι γνωστή και στην Τουρκία, αφού από τα χεράκια της περνάνε πολλοί αστέρες της εγχώριας σόου μπιζ, αρκετοί από τους οποίους είναι διάσημοι και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης