Μπαλαούρας σε βουλευτές: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ»

Μπαλαούρας σε βουλευτές: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ»

Εμπρηστικά λειτούργησε τελικά η απόπειρα του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων να «διαλύσει» μια ήπια σύρραξη μεταξύ βουλευτών συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης

Μπαλαούρας σε βουλευτές: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ»
Εμπρηστικά λειτούργησε τελικά η απόπειρα του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα να «διαλύσει» μια ήπια σύρραξη μεταξύ βουλευτών συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ». 

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, όμως, εξέλαβαν την φράση του προέδρου ως ειρωνική αιχμή, θεωρώντας ότι υπονοεί πως σηκώνουν τους τόνους μόνο και μόνο για να κερδίζουν τηλεοπτικό χρόνο. 

«Πάρτο πίσω αυτό πρόεδρε», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, ενώ από την πλευρά του ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας άρχισε να φωνάζει «απαράδεκτο, απαράδεκτο». 

Ο κ. Μπαλαούρας τους εξήγησε ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει κανέναν και ανακάλεσε. Ωστόσο, ο παριστάμενος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης δεν έχασε την ευκαιρία για να σχολιάσει: «Γιατί τόσα νεύρα κ. Σκρέκα; μήπως δεν πηγαίνει καλά ο υποψήφιος που στηρίζετε στη Νέα Δημοκρατία» και τον κ. Σκρέκα να εκρήγνυται αναφέροντας Μα δε ντρέπεστε, τι πράγματα είναι αυτά που λέτε;». 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης