Κατρούγκαλος: Σύντομα συμφωνία - Οι εταίροι δεν θέλουν αποσταθεροποίηση

Κατρούγκαλος: Σύντομα συμφωνία - Οι εταίροι δεν θέλουν αποσταθεροποίηση

«Ο παράγοντας χρόνος και η εξάντληση της ρευστότητας έχουν χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό όπλο από την άλλη πλευρά. Στις 20 Φεβρουαρίου τους εμπιστευτήκαμε και δεν μας έδωσαν τη ρευστότητα, κάτι που θεωρούσαμε συμφωνημένο» 

Κατρούγκαλος: Σύντομα συμφωνία - Οι εταίροι δεν θέλουν αποσταθεροποίηση
«Οι εταίροι δεν θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την ευρωζώνη» ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί σύντομα συμφωνία με τους δανειστές, καθώς δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

«Κάποιοι πολιτικοί έχουν κάνει σημαία την πολιτική λιτότητας και θα έχουν εκλογές... Συναινούν για να αποφύγουν το μείζον κακό» επισήμανε ο κ. Κατρούγκαλος, προσθέτοντας ότι «θέλουμε συμφωνία πακέτο που θα λύνει και το θέμα της ανάταξης της οικονομίας».

«Ο παράγοντας χρόνος και η εξάντληση της ρευστότητας έχουν χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό όπλο από την άλλη πλευρά. Στις 20 Φεβρουαρίου τους εμπιστευτήκαμε και δεν μας έδωσαν τη ρευστότητα, κάτι που θεωρούσαμε συμφωνημένο» σχολίασε ο υπουργός.

«Εμείς θέλουμε 200% μεταρρυθμίσεις, όχι 70% που λέει ο Βαρουφάκης, αλλά βάσει της δικής μας λογικής, όχι της νεοφιλελεύθερης λογικής της Ουάσιγκτον» σημείωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης το ασφαλιστικό δεν μπορεί να επιλυθεί τώρα με 1,5 εκατ. άνεργους, αλλά η λύση θα πρέπει να δοθεί με βάση την ανάκαμψη της οικονομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης