Βουλή: Ο Άδωνις, ο Βαρουφάκης και η... ινδική κάνναβη

Βουλή: Ο Άδωνις, ο Βαρουφάκης και η... ινδική κάνναβη

Υποστήριξε πως ο ΥΠΟΙΚ κάνει παρέα με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα προκειμένου να διαδηλώσει υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης

Βουλή: Ο Άδωνις, ο Βαρουφάκης και η... ινδική κάνναβη
Στον ρυθμό των επιθέσεων που φαίνεται να δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο σημερινό Eurogroup κινήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών κάνει παρέα με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα προκειμένου να διαδηλώσει υπέρ της αποποινικοποίησης της ινδικής κάνναβης.

«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ άσχημα. Ο Guardian γράφει να δώσουμε στον Βαρουφάκη ένα σφουγγάρι και μια πετσέτα για να σκουπιστεί από το "ξύλο" που έφαγε στο Eurogroup. Όλοι το λένε. Και υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που εκφράζει την αισιοδοξία του», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για τον κ. Βαρουφάκη και συνέχισε: «Μαθαίνω πως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ της ινδικής κάνναβης. Έτσι να καλλιεργούμε κάνναβη για να διασκεδάζουμε. Να την καλλιεργούμε και στα μπαλκόνια μας. Εγώ πάντως αυτό που νομίζω είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολλή παρέα με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης