Κυβέρνηση: «Άθλια ιστορία» - Τσίπρας: Σοβαρή υπόθεση

Κυβέρνηση: «Άθλια ιστορία» - Τσίπρας: Σοβαρή υπόθεση

Διαβάστε τη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη - Να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα, ζητούν κυβερνητικά στελέχη

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Οι καταγγελίες Χαϊκάλη ότι επιχειρηματίας του προσέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μονοπωλούν την πολιτική επικαιρότητα.

Την ώρα που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την εκτίμησή του ότι «η καταγγελία Χαϊκάλη είναι σοβαρή υπόθεση», στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για «άθλια ιστορία».

Σε κυβερνητική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν όλες οι διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας».
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της κυρίας Σοφίας Βούλτεψη:
Κλείσιμο
«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης.

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας.

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».


Κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζουν τις καταγγελίες Χαϊκάλη «άθλια ιστορία» και υποστηρίζουν ότι σκοπός είναι να παρεμποδιστεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για στημένη ιστορία ή σκευωρία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης