Bella Hadid: Οι ανασφάλειές της με το στρουμπουλό πρόσωπο και τα λεπτά φρύδια!

Bella Hadid: Οι ανασφάλειές της με το στρουμπουλό πρόσωπο και τα λεπτά φρύδια!

Η 21χρονη Bella, ένα από τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret εξομολογήθηκε τι την ενοχλούσε στο πρόσωπό της 

Bella Hadid: Οι ανασφάλειές της με το στρουμπουλό πρόσωπο και τα λεπτά φρύδια!
Θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Παρόλα αυτά όμως, η Bella Hadid είναι μία κλασική γυναίκα με... ανασφάλειες για το σώμα και το πρόσωπό της! 

Είτε, λοιπόν, το πιστεύετε, είτε όχι, η 21χρονη Bella, «αγγελάκι» της Victoria's Secret, έκανε αυτήν την απίστευτη εξομολόγηση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cosmopolitan. 

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι είχα περισσότερες ανασφάλειες μεγαλώνοντας, πιθανότατα από τον οποιονδήποτε. Μεγαλώνοντας, είχα ένα θέμα με τα φρύδια μου, αλλά ποτέ δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό. Είχα πάντα λεπτά φρύδια, τα κληρονόμησα από τον πατέρα μου», ανέφερε η Hadid.


«Είχα επίσης ένα στρουμπουλό πρόσωπο μέχρι τα 15 μου, έτσι είχα ένα σωρό πράγματα που θα έπρεπε να εξελίξω, να διορθώσω. Έπρεπε να φτιάξω πολύ το πρόσωπό μου. Δεν ήμουν πολύ σίγουρη με τον εαυτό μου μέχρι προσφάτως», τόνισε το διάσημο μοντέλο. 

Τουλάχιστον τώρα, λέει ότι νιώθει καλά και έχει ξεπεράσει όλες αυτές τις ανασφάλειες του παρελθόντος. Για να το αποδείξει μάλιστα ανέβασε στο Instgram μία φωτογραφία που τρέχει μαζί με την Kendall Jenner, την φωτογράφο Renell Medrano και την τραγουδίστρια Justine Skye topless στη θάλασσα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης