Βασίλισσα... στο catwalk: Η Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Βασίλισσα... στο catwalk: Η Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Με ένα γαλάζιο ταγέρ, κάθισε δίπλα στην Άννα Γουίντουρ, την αρχισυντάκτρια του αμερικανικού Vogue, ενώ τα μοντέλα παρουσίαζαν τις τελευταίες δημιουργίες του σχεδιαστή 

Βασίλισσα... στο catwalk: Η  Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
Μια αιφνιδιαστική εμφάνιση έκανε σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ, στην πρώτη σειρά μιας επίδειξης μόδας, όπου παρακολούθησε το σόου του ανερχόμενου σχεδιαστή Ρίτσαρντ Κουίν.

Η 91χρονη βασίλισσα, που φορούσε ένα γαλάζιο ταγέρ, κάθισε δίπλα στην Άννα Γουίντουρ, την αρχισυντάκτρια του αμερικανικού Vogue, ενώ τα μοντέλα παρουσίαζαν τις τελευταίες, τολμηρές και πολύχρωμες δημιουργίες του σχεδιαστή, στο τέλος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Στη συνέχεια η Ελισάβετ απένειμε στον Κουίν το πρώτο Βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ για τη Βρετανική Μόδα. Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται ο ρόλος της βιομηχανίας μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα.

Κλείσιμο
Το Βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄θα απονέμεται κάθε χρόνο σε νέους Βρετανούς σχεδιαστές για το ταλέντο τους και την πρωτοτυπία της δουλειάς τους.


Ο Κουίν είναι γεννημένος στο Λονδίνο και δημιούργησε την ομώνυμη μάρκα ρούχων το 2016. Ειδικεύεται στα γυναικεία ενδύματα και τα υφάσματα. "Ο Ρίτσαρντ δημιουργεί ρούχα δίνοντας προσοχή στα πρωτοποριακά υφάσματα, επικεντρώνοντας την ικανότητά του να συνδυάζει τη μοναδική ικανότητά του στο χειροτέχνημα με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση της υψηλής μόδας", αναφέρει για τον σχεδιαστή ο ιστότοπος της Εβδομάδας Μόδας.

Την Δευτέρα η βασίλισσα είχε προσκαλέσει σχεδιαστές και μοντέλα σε μια δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης