Η επανάσταση της MILF στο Marie Claire

Η επανάσταση της MILF στο Marie Claire

Eίναι η σεξουαλική ελευθερία προνόμιο μόνο των νέων; Δεν νομίζουμε.
Την Κυριακή με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί περιοδικό 250 σελίδων

Η επανάσταση της MILF στο Marie Claire
Μπορεί μια γυναίκα μέσης ηλικίας (σύζυγος και/ή μητέρα, στην καλύτερη περίπτωση MILF) να συνεχίσει  να διεκδικεί το σεξ σαν έφηβος; 



Διαβάστε την ιστορία μίας γυναίκας 40 και κάτι που «κόβει» μαχαίρι τις παροχές προς τους άλλους (σύζυγο, παιδιά κοκ), σταματά να απωθεί  τις δικές της  επιθυμίες και αρχίζει να συμπεριφέρεται –φευ-σαν άντρας. Λαχταρά και φλερτάρει• ξενυχτάει και κάνει διακοπές με τη κολλητή της αντί για τον άντρα της•διατηρεί μέσω email κάμποσες ακατάλληλες φιλίες με υποψήφιους μνηστήρες* αν και το πιο παράτολμο που θα κάνει θα είναι να αφήσει έναν διάσημο συγγραφέα διηγημάτων να χώσει τη γλώσσα του μέσα στο στόμα της».

Στη γυναικεία «κρίση μέσης ηλικίας», η ερωτική  αφύπνιση δεν θα μπορούσε να εξαντληθεί σε κάτι τόσο κοινότοπο όσο μια απλή απιστία. To θέμα είναι πολύ πιο βαθύ και σύνθετο. Δεν είναι  μόνο ότι η 40 και κάτι γυναίκα (κατά κανόνα σε μόνιμη σχέση και/ή μητέρα) «ψάχνεται», ότι το θέμα θα λυθεί έτσι εύκολα με ένα one night stand ή μια αθυρόστομη «φιλία» στο Facebook.   Είναι ότι έχει βαρεθεί το προδιαγεγραμμένο σεξουαλικό σενάριο του γάμου, την χειμερία νάρκη της  επιθυμίας της,  τo αποχαυνωτκό cocooning  της μητρότητας. 
Κλείσιμο

Η συνέχεια στο Marie Claire που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Ιουνίου μαζί με το Θέμα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης