Ο Ρουβάς στο Survivor

Ο Ρουβάς στο Survivor

Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» τις επόμενες ημέρες ο διάσημος τραγουδιστής θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο

Ο Ρουβάς στο Survivor
Επιβεβαιώνοντας πλήρως την είδηση που αποκάλυψε αποκλειστικά το «Πρώτο Θέμα» πριν από δέκα ημέρες η παραγωγή του Survivor εξέδωσε πριν από λίγες ώρες ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έλληνα σταρ να μην πηγαίνει στον Αγιο Δομίνικό ή να έχει προσκληθεί μόνο για το πάρτι επανένωσης. 
Οπως ανέφερε το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στο ριάλιτι αλλά δίχως να έχει αποκαλυφθεί ακόμη ο ρόλος του, ο οποίος είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Acun Medya αναφέρει τα εξής: 


«Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία και τη σπάνια λάμψη και καλλιτεχνική του δύναμη. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του. 
Εκ μέρους της Acun Medya και της παραγωγής του Surviror, 
Άγγελος Χριστόπουλος »


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης