Στο Μονακό ο Κώστας Καραγκούνης

Στο Μονακό ο Κώστας Καραγκούνης

Για φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Στο Μονακό ο Κώστας Καραγκούνης
Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο πριγκιπάτο του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αγωνίστηκε ενάντια στο Φερνάντο Αλόνσο και άλλους πιλότους της F1. 

Ο αγώνας έγινε στο στάδιο Louis II στο Μονακό που φιλοξένησε και φέτος το γνώριμο πια ποδοσφαιρικό ραντεβού «World Stars» όπου η ομάδα των οδηγών της Formula 1, αντιμετώπισε την ομάδα του πρίγκιπα Αλβέρτου. 

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας στον αγώνα συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Σε δηλώσεις του ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης τόνισε: 
«Μια πολύ τιμητική συμμετοχή μου σε φιλανθρωπικό αγώνα μετά από πρόσκληση του πρίγκιπα Αλβέρτου και των πιλότων της Formula 1.

Ο Κώστα Καραγκούνης με τον Φερνάρντο Αλόνσο 


Κλείσιμο


Είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με τους πιλότους δράσεις για την οδική ασφάλεια με πρωτοβουλίες που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα αλλά βεβαίως και τη δυνατότητα διοργάνωσης της Formula 1 στην Ελλάδα. Με τον πρίγκιπα Αλβερτο είχα την ευκαιρία να συζητήσω για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις αλλά και την κατάσταση στην χώρα μας»

Μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν και ο προπονητής της Λέστερ Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Αγγλίας με την ομάδα. 
Για ακόμη μια χρονιά ο Κώστας Μαστοράκης ο Έλληνας υπεύθυνος της διοργάνωσης φρόντισε ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι, ενώ οι πρωταγωνιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Ελλάδα όπου θα συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης