Πάολα: Οι σέξι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας στην πίστα

Πάολα: Οι σέξι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας στην πίστα

Στο «Τeatro» ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα και η Ελένη Φουρέιρα- Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο μίνι μαύρο φόρεμα με κρόσια, που της επέτρεπε να κινηθεί με άνεση επάνω στη σκηνή

Πάολα: Οι σέξι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας στην πίστα
Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα και η Ελένη Φουρέϊρα, στο «Τeatro». Οι τρεις τραγουδιστές ξεσήκωσαν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ερμηνεύοντας νέες και all time classic επιτυχίες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ανοιχτό καφέ σακάκι που συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο με γραβάτα.

Η Πάολα, επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο μίνι μαύρο φόρεμα με κρόσια που της επέτρεπε να κινηθεί με άνεση επάνω στη σκηνή. Η ποπ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, εμφανίστηκε με ένα σέξι μαύρο κοστούμι και κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά με την στιλιστική της επιλογή.

Κλείσιμο
Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, ανάμεσα τους, ο
Αντώνης Ρέμος με την σύντροφό του, Υβόννη Μπόσνιακ, ο Παντελής Παντελίδης, ο Μάνος Ιωάννου, η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Ευαγγελινού.

Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Σπυράγγελος Λυκούδης.

Δείτε τις φωτογραφίες:




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης