Αποστόλης Τότσικας: «Ήθελα πολύ να κάνω ενόργανη αλλά δεν έκανα για να μην με πουν ''αδερφή''»

Αποστόλης Τότσικας: «Ήθελα πολύ να κάνω ενόργανη αλλά δεν έκανα για να μην με πουν ''αδερφή''»

Η προσωπική εξόμολογηση του ηθοποιού για το ανεκπλήρωτο όνειρό του να κάνει χορό και η συγκίνηση του στον «αέρα» όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη γυναίκα της ζωής του, Ρούλα Ρέβη- Δείτε to video!

Αποστόλης Τότσικας: «Ήθελα πολύ να κάνω ενόργανη αλλά δεν έκανα για να μην με πουν ''αδερφή''»
Στην συνέντευξη Τύπου της παράστασης «Billy Elliot», που θα κάνει πρεμιέρα απόψε (16/10) σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο Παλλάς, ήταν παρόντες όλοι οι συντελεστές της υπερπαραγωγής. Ανάμεσα τους και ο Αποστόλης Τότσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Στην σκηνή του θεάτρου, θα μεταφερθεί η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού που μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση, ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Ο μικρός Μπίλυ το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του και την κοινότητα ολόκληρη στην οποία ζει.



Ο Αποστόλης Τότσικας, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τη συνέντευξη Τύπου και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρω1νού». Όπως εξομολογήθηκε, όταν ήταν μικρός ήθελε και εκείνος να ασχολήθει με τον χορό, αλλά τελικά εγκατέλειψε τ'όνειρό του αυτό, φοβούμενος μην τον χαρακτηρίσουν gay.
Κλείσιμο

«Έχω μεγαλώσει στην επαρχία, σε αυτές τις κλειστές νόρμες της επαρχίας, ήθελα πολύ να κάνω ενόργανη αλλά δεν το έκανα για τον λόγο μη με έλεγαν αδερφή ή κάτι τέτοιο. Μεγαλώνοντας όμως και μπαίνοντας στη σχολή (υποκριτικής) όπου τα πάντα είναι πιθανά και τα πάντα επιτρέπονται-είναι ένας χώρος που μπορείς να βρεις ένα καταφύγιο για την ψυχή και την προσωπικότητα σου- συνειδητοποίησα πόσο γελοία και αστεία είναι αυτή η μικρότητα. Δηλαδή το να πάει κάποιος να κάνει χορό ή πιρουέτες, να τον πουν gay. Όταν κάποια στιγμή ξεκολλήσει και αυτή η κοινωνία από αυτό το κλισέ, μπορούμε να πάμε μπροστά!», δήλωσε ο ηθοποιός.

Χτες, ο Αποστόλης Τότσικας, ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1, και παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στη γέννηση των δίδυμων  παιδιών του ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την γυναίκα της ζωής του, Ρούλα Ρέβη.



«Πρώτα γεννήθηκε η μικρή και μετά το αγόρι, τζέντλεμαν ο γιος μου. Μείνανε στην θερμοκοιτίδα περίπου έναν μήνα και κάτι, το ξέραμε από την αρχή. Η στιγμή που τα αφήσαμε εκεί ήταν δύσκολη αλλά δεν είχαμε το χρόνο να το σκεφτούμε!», ήταν τα λόγια του Αποστόλη Τότσικα. Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα μαζί τους στο σπίτι: «Έτρεχα για να συγυρίζω το σπίτι μην υπάρχει κάτι κάτω και σκοντάψουμε με τα παιδιά. Ήρθε η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας και μας βοηθήσανε πάρα πολύ. Όταν ηρεμήσαμε καθίσαμε στο κρεβάτι και τα κοιτούσαμε».

΄Οταν του ζητήθηκε να πει δύο λόγια για την γυναίκα της ζωής του, Ρούλα Ρέβη, είπε εμφανώς συγκινημένος: «Την αγαπάω ακόμα πιο πολύ γιατί είναι η μάνα των παιδιών μου, είναι ακόμα πιο όμορφη για μένα, με συγκινεί η εικόνα της με τα παιδιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης