Ολόγυμνη η Ζιζέλ σε νέο βιβλίο αξίας...700 δολαρίων!

Ολόγυμνη η Ζιζέλ σε νέο βιβλίο αξίας...700 δολαρίων!

Μία έκδοση...για λίγους, ετοιμάζει η 35χρονη Βραζιλιάνα καλλονή!

Ολόγυμνη η Ζιζέλ σε νέο βιβλίο αξίας...700 δολαρίων!
Θα πληρώνατε 700 δολάρια για να αγοράσετε ένα βιβλίο για την Gisele; Αυτή πάντως, θα είναι η τιμή του νέου βιβλίου που ετοιμάζει το ακριβοπληρωμένο supermodel, με αφορμή τα 20 χρόνια που έκλεισε, φέτος, στις πασαρέλες. Πού ποντάρει; Μα φυσικά, στις γυμνές φωτογραφίσεις της που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, από τον εκδοτικό οίκο Taschen.




Κλείσιμο



Γυμνές ή με ρούχα, οι τριακόσιες -στον αριθμό- φωτογραφίες της Βραζιλιάνας καλλονής κάνουν την έκδοση να μοιάζει ακόμα πιο δελεαστική. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα λεύκωμα. Μέσα από το βιβλίο, η Gisele θα εκφράσει προσωπικές της σκέψεις αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.



Το εξώφυλλο της έκδοσης θα κοσμεί το θρυλικό γυμνό πορτραίτο της Gisele, που φέρει την υπογραφή του φωτογράφου Irving Penn. Στο βιβλίο επίσης, οι φίλοι, η οικογένεια και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας που τη βοήθησαν να καθιερωθεί στον χώρο, θα «φωτίσουν» άγνωστες πτυχές της γυναίκας που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες.



Στην αγορά, αναμένονται να κυκλοφορήσουν μόνο 1.000 αντίτυπα, με σκληρό εξώφυλλο, τα οποία θα φέρουν ιδιόχειρη αφιέρωση της 35χρονης καλλονής. Και αυτή δεν είναι η μοναδική προσωπική πινελιά της Gisele! Το supermodel έχει επιμεληθεί προσωπικά την έκδοση σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Giovanni Bianco, γνωστό από τις συνεργασίες του με ονόματα όπως είναι Madonna και οίκος Versace.



Τον περασμένο Απρίλιο, η Gisele, ανακοίνωσε ότι σταματά το μόντελινγκ με ένα μήνυμα στο Instagram: «Είμαι τόσο ευγνώμων που στα 14 μου, ξεκίνησα αυτό το ταξίδι. Σήμερα, ύστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο, έχω το προνόμιο να κάνω το τελευταίο fashion show μου!».



Από το τελευταίο fashion show, δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Tom Brady. «Συγχαρητήρια στην αγάπη της ζωή μου», είχε γράψει σε ένα μήνυμα στο Facebook για την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, του 5χρονου Benjamin και της 2χρονης Vivian.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης