Gigi Hadid: Ημίγυμνη στο κρεβάτι για το Vanity Fair

Gigi Hadid: Ημίγυμνη στο κρεβάτι για το Vanity Fair

Με ρίζες από την Παλαιστίνη και την Ολλανδία και «κολλητές» τις μικρές αδερφές της Kim Kardashian η Gigi είδε την φήμη της να εκτοξεύεται στα ύψη τον τελευταίο χρόνο

Gigi Hadid: Ημίγυμνη στο κρεβάτι για το Vanity Fair
Είναι μόλις 20 ετών, ωστόσο, η Gigi Hadid, θεωρείται πλέον το νέα «αστέρι» του μόντελινγκ καθώς και το νέο αγαπημένο κορίτσι της αμερικανικής σόουμπιζ, με τους παπαράτσι να την ακολουθούν όπου κι αν βρεθεί και μεγάλα αμερικανικά περιοδικά να τη «βομβαρδίζουν» με προτάσεις.

Πόζες με την 18χρονη αδερφή της, Bella


Με φίλες τις μικρές αδερφές της Kim Kardashian και «κολλητή» την τραγουδίστρια Taylor Swift, η ξανθιά καλλονή είδε την φήμη της να εκτοξεύεται στα ύψη τον τελευταίο χρόνο και τη μία δουλειά να διαδέχεται στην άλλη.
Κλείσιμο



H Gigi σε παλαιότερη φωτογράφιση


Η νεαρή Gigi φωτογραφίζεται τώρα ημίγυμνη για το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair και «αναστατώνει» τους θαυμαστές της.



Ποια είναι η Gigi Hadid

Η Gigi ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στην ηλικία των δύο ετών όταν την είδε ο Paul Marciano της Guess και ζήτησε από τους γονείς της να πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες για τη σειρά Baby Guess. To 2011, έκανε το ντεμπούτο της και ως ηθοποιός παίζοντας στην ταινία μικρού μήκους «Virgin Eyes», υποδυόμενη την Andrea. 

Τα πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας




Η 20χρονη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το αντίπαλον δέος της ζουμερής Kate Upton, πόζαρε το 2014 ημίγυμνη για το δημοφιλές «Sports Illustrated Suimsuit Issue» και έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμo.



Ο πατέρας της είναι από την Παλαιστίνη και θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους εργολάβους του Λος Άντζελες, ενώ η μητέρα της Yolanda Foster κατάγεται από την Ολλανδία και έγινε γνωστή στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό από την τηλεοπτική σειρά «The Real Housewives of Beverly Hills». 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης