Χωρίζουν η Kim Kardashian και ο Kanye West;

Χωρίζουν η Kim Kardashian και ο Kanye West;

Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι όταν είναι μαζί δυστυχούν και ότι και οι δύο μετάνιωσαν για τον γάμο τους

Χωρίζουν η Kim Kardashian και ο Kanye West;
Τι και αν παντρεύτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες και η είδηση του υπέρλαμπρου γάμου τους έκανε τον γύρο του κόσμου, φήμες λένε ότι το... όνειρο έχει γίνει εφιάλτης! Σύμφωνα με το Radar Online, η διάσημη τηλεπερσόνα και ο γνωστός ράπερ είναι «δυστυχισμένοι» στο γάμο τους και το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι όταν είναι μαζί, δυστυχούν! Οι νιόπαντροι που έχουν αποκτήσει μία κόρη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετικοί είναι και η πραγματικότητα τους κάνει να αναθεωρούν την απόφαση για αυτή τους τη δέσμευση. 

«Τον Kanye τον απασχολεί το γεγονός ότι η Kim δεν σκέφτεται καν να δοκιμάσει νέα πράγματα», λέει φίλος του ζευγαριού, ενώ τα προβλήματα φαίνεται πως άρχισαν τον Μάιο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στην Ιρλανδία. 

«Η Kim παραπονιόταν και έκανε μούτρα συνεχώς. Ο Kanye προσπάθησε να κανονίσει μερικές ξεναγήσεις σε μουσεία, αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να το ακούει αυτό. Μόνο η  Kim θα μπορούσε να πάει στην Ιρλανδία και να βαρεθεί», σχολιάζει η ίδια πηγή.

Μετά το άθλιο ταξίδι τους στο εξωτερικό επιχείρησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Μεξικό. Παρόλο που η Kim απόλαυσε τον ήλιο και την χαλάρωση στην πισίνα, ο νέος της σύζυγος δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου.
Κλείσιμο

«Ο Kanye ήταν χάλια και σκεπτικός» συνέχισε η πηγή, προσθέτοντας πως «δεν είναι το είδος του άντρα που χαλαρώνει στην πισίνα. Τώρα αναγνωρίζει ότι το ενδιαφέρον της γυναίκας του επικεντρώνεται γύρω από τα ψώνια και την χαλάρωση σε μία πισίνα». 

Αλήθεια ή ψέματα; Ο χρόνος θα δείξει αν το τρίτο στεφάνι για την Kim Kardashian θα αντέξει ή θα έχει την ίδια κατάληξη με τους προηγούμενους γάμους της...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης