Kim Kardashian-Kanye West: Ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος

Kim Kardashian-Kanye West: Ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος

Και ενώ όλοι περίμεναν ο μήνας του μέλιτος να ξεκινήσει με κάποιο ιδιωτικό τζετ, το ζευγάρι μπήκε σε ένα τροχόσπιτο και ξεκίνησε το ταξίδι με διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα. Kim και Kanye αρχικά πάρκαραν το τροχόσπιτο στην εξοχή και άρχισαν να βγάζουν selfies

Kim Kardashian-Kanye West: Ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος
Μπορεί οι επίσημες φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο του ζεύγους Kim Kardashian Kanye West στη Φλωρεντία να μην έχουν δει ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας, οι φωτογραφίες όμως από το μήνα του μέλιτος που ήδη ξεκίνησε κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Και ενώ όλοι περίμεναν ο μήνας του μέλιτος να ξεκινήσει με κάποιο ιδιωτικό τζετ, το ζευγάρι μπήκε σε ένα τροχόσπιτο και ξεκίνησε το ταξίδι με διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα. Kim και Kanye αρχικά πάρκαραν το τροχόσπιτο στην εξοχή και άρχισαν να βγάζουν selfies.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ήπιαν σαμπάνια, έκαναν μια βόλτα στο ποτάμι και έπαιξαν σαν μικρά παιδιά. Στο τέλος η νύφη ξύρισε το γαμπρό και άπλωσε το νυφικό της για να στεγνώσει.

Αν το πιστέψατε τώρα όλο αυτό, κακώς κάνατε γιατί για άλλη μια φορά έβαλε το χεράκι της η γνωστή Βρετανίδα καλλιτέχνης Alison Jackson, η οποία χρησιμοποιεί μοντέλα που μοιάζουν στους πρωταγωνιστές και κάνει γενικώς θαύματα. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η Kim να μην πολυμοιάζει στην αληθινή Kim αλλά ο Kanye είναι ολόιδιος.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης