House of the Dragon: Το λάθος στο μοντάζ που έγινε viral

House of the Dragon: Το λάθος στο μοντάζ που έγινε viral

Θύμισε στους θαυμαστές το «φιάσκο» με το ποτήρι καφέ σε σκηνή του «Game of Thrones»

houseofthedragon1736
Τα λάθη στις πολυαναμενόμενες σειρές του ΗΒΟ Max δεν περνούν απαρατήρητα από τους φαν.

Το «House of the Dragon» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας και οι θαυμαστές που το παρακολουθούν βρήκαν το πρώτο λάθος στο μοντάζ.


Η πρίκουελ σειρά του «Game of Thrones» και συγκεκριμένα το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή σχολιάστηκε για το πράσινο «γάντι» κατά τη διάρκεια μίας σκηνής. Ο King Viserys θα έπρεπε να εμφανιστεί διαφορετικά σε μία σκηνή, αλλά προέκυψε λάθος με το CGI. Όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω, ο χαρακτήρας εμφανίστηκε φορώντας στα δύο του δάχτυλα ένα πράσινο γάντι, το οποίο προοριζόταν να κοπεί στο μοντάζ (λόγω της ασθένειας του χαρακτήρα), αλλά δεν έγινε ποτέ.

Το λάθος αυτό θύμισε στους θαυμαστές του «Game of Thrones» το «φιάσκο» όπως το αποκαλούν στα social media με το ποτήρι καφέ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων. Πιο αναλυτικά, στο 4ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, «The Last of the Starks», πολλοί είχαν παρατηρήσει ότι το ποτήρι από τα Starbucks υπήρχε σε ένα τραπέζι, κατά τη διάρκεια της γιορτής στο κάστρο του Winterfell.

Δείτε μερικά tweets

Κλείσιμο

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και ταξιδεύει το κοινό 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι:

Ο Paddy Considine στον ρόλο του Viserys Targaryen – Ο μεγαλύτερος αδερφός του Daemon.

Ο Matt Smith στον ρόλο του Daemon Targaryen – Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του οποίου τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου.

Η Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower – Η κόρη και το Χέρι του βασιλιά Otto Hightower αλλά και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων.

Η Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen – Η μεγαλύτερη κόρη του Viserys Targaryen και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων.

Ο Steve Toussaint θα παίξει τον Λόρδο Corlys Velaryon, γνωστό και ως «The Sea Snake». Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros.

Δείτε το τρέιλερ

House of the Dragon | Official Trailer | HBO Max




Ειδήσεις σήμερα:

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

Πρέβεζα: «Είχε προειδοποιήσει τον εργοδότη του ότι υπήρχε διαρροή, αλλά τον αγνοούσαν» λέει η σύζυγος του 39χρονου

Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέχρι να αρθούν οι κυρώσεις



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης