Ο Τζόνι Ντεπ ήθελε την Άμπερ Χερντ «ξυπόλυτη, έγκυο και στο σπίτι»

Ο Τζόνι Ντεπ ήθελε την Άμπερ Χερντ «ξυπόλυτη, έγκυο και στο σπίτι»

Ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι σοκαριστικοί ισχυρισμοί με τελευταίο αυτόν που θέλει τον διάσημο ηθοποιό να ουρεί σε έπιπλα

depp-heard-palia
Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της εφημερίδας Sun, που σε πρωτοσέλιδο της ανέφερε πώς ο ηθοποιός κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ με τελευταία αυτή φίλης της ηθοποιού η οποία περιέγραψε «μια τριήμερη ομηρία» στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015 στην οποία είχε ήδη αναφερθεί η 34χρονη ηθοποιός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ρακέλ Πένινγκτον η οποία δήλωσε ως «καλύτερη φίλη» της Χερντ την επίμαχη περίοδο η 34χρονη ηθοποιός της εξομολογήθηκε ότι ήταν «γυμνή και αιμορραγούσε» ενώ ο Ντεπ ούρησε σε έπιπλα.

Όπως κατέθεσε η Πένινγκτον αφορμή για τον καβγά ήταν το πρόβλημα με το αλκοόλ που είχε ο Ντεπ.

«Μου είπε ότι την στρίμωξε σε ένα μπαρ ενώ της είχε πετάξει γυάλινα μπουκάλια που είχαν σπάσει. Η Άμπερ προσπαθούσε να μείνει όρθια, ο Τζόνι της έσκισε το νυχτικό και εκείνη γλίστρησε με αποτέλεσμα να κοπεί. Κάποια στιγμή ο Ντεπ κόπηκε στο δάχτυλο και η Άμπερ μου έδειξε φωτογραφίες με τα μηνύματα που είχε γράψει αυτός με το αίμα του» κατέθεσε αρχικά η φίλη της 34χρονης ηθοποιού.

Κλείσιμο
«Όταν επέστρεψε από το δωμάτιό της όπου είχε πάει να ντυθεί τον είδε να ουρεί στα έπιπλα ενώ είχε σπάσει την τηλέοραση» πρόσθεσε η Πένινγκτον.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής κατέθεσε και η acting coach της Χερντ η οποία υποστήριξε ότι ο Ντεπ ήθελε την Χερντ «ξυπόλητη, έγκυο και στο σπίτι».

Αν και η Κρίστινα Σέξτον κατέθεσε ότι δεν είχε δει τον διάσημο ηθοποιό «να χτυπάει, να κλωτσάει ή να πετάει αντικείμενα», γνώριζε ότι υπήρχε ένταση στη σχέση τους ενώ «είχε ακούσει κάποιους από σοβαρούς καβγάδες».

Η Σέξτον υποστήριξε, επίσης, ότι ο Ντεπ είχε πρόβλημα με όσους ρόλους της Χερν ήταν «υπερβολικά σεξουαλικοί» χαρακτηρίζοντας τους «ρόλοι πόρνης».

Η ίδια είπε, τέλος, ότι η Χερντ ήταν ράκος στις οντισιόν καθώς φοβόταν την αντίδραση του Ντεπ.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Αντετοκούνμπο απαντά στους επικριτές του: Μην αφήνεις τον κόσμο να σου αλλάξει το χαμόγελο

Η Αθήνα απαντά στην Άγκυρα μετά τη νέα πρόκληση για Αιγαίο και Αγιά Σοφιά: Παραληρείτε και εκτίθεστε

Πλωτή αρχοντιά στις ελληνικές θάλασσες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης