Ο Τζόνι Ντεπ και... ο «πατατοκέφαλος»: Έβγαζε παρατσούκλια στους διάσημους εραστές της Άμπερ Χερντ!

Ο Τζόνι Ντεπ και... ο «πατατοκέφαλος»: Έβγαζε παρατσούκλια στους διάσημους εραστές της Άμπερ Χερντ!

Στην κατάθεσή της η Άμπερ Χερντ, υποστήριξε πως ο Τζόνι Ντεπ είχε δώσει προσβλητικά παρατσούκλια στους υποτιθέμενους εραστές της - Όπως είπε, αποκαλούσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο «pumpkin-head» («κεφάλι κολοκύθας») και τον Τσάνινγκ Τάτουμ «potato-head» («πατατοκέφαλο»)

heard-depp23
Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορούσε την Άμπερ Χερντ ότι είχε κοιμηθεί με τουλάχιστον με οκτώ διάσημους συναδέλφους της συμπεριλαμβανομένων των Έντι Ρέντμαιν, Τζέιμς Φράνκο, Κέβιν Κόστερ και Τσάνινγκ Τάτουμ ενώ υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο δικαστήριο.

Στην κατάθεση της η Άμπερ Χερντ, υποστήριξε πως ο Τζόνι Ντεπ είχε δώσει προσβλητικά παρατσούκλια στους υποτιθέμενους εραστές της. Όπως είπε αποκαλούσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο «pumpkin-head» (κεφάλι κολοκύθας) και τον Τσάνινγκ Τάτουμ «potato-head» («πατατοκέφαλο»).

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγός της γινόταν ιδιαίτερα ζηλιάρης και θεωρούσε σεξουαλική απειλή τους συμπρωταγωνιστές της. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα πράγματα γίνονταν χειρότερα όταν θα έπρεπε για τις ανάγκες κάποιας ταινίας να φιλήσει ή να κάνει σεξ με κάποιον ηθοποιό. «Έπρεπε να του αιτιολογώ γιατί έκανα οποιαδήποτε ταινία και τα πράγματα γίνονταν ακόμα χειρότερα αν έπρεπε να παίξω σε σκηνές που είχαν κάποιο φιλί ή σεξ. Είχε υποτιμητικά ψευδώνυμα για κάθε έναν από τους συναδέλφους μου, που θεωρούσε σεξουαλική απειλή. Για παράδειγμα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν «κολοκύθα», ο Τσάνινγκ Τάτουμ ήταν «πατατοκέφαλος» κατέθεσε στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου.
depp

Ο Τζόνι Ντεπ «απείλησε να με σκοτώσει πολλές φορές» υποστήριξε, επίσης, η πρώην σύζυγός του. «Είναι πολύ καλός στη χειραγώγηση των ανθρώπων» είπε η ηθοποιός ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ ήταν βίαιος και φοβόταν για τη ζωή της.

Κλείσιμο
Ο Ντεπ, μήνυσε τη βρετανική εφημερίδα Sun για ένα δημοσίευμά της που ανέφερε ότι βιαιοπραγούσε κατά της τότε γυναίκας του - αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει ότι είναι ακριβές. Ο ηθοποιός απορρίπτει και τους 14 ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία στους οποίους στηρίζεται η εφημερίδα. 

Η Χερντ κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου κατά τη 10η ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης ενώ κατέθεσε και γραπτή δήλωση.  Σε αυτή, κατηγορεί τον Ντεπ για λεκτική και σωματική κακοποίηση, όπως φωνές και απειλές, χαστούκια, κλωτσιές, στραγγαλισμό, καθώς και «εξαιρετικά εκφοβιστική συμπεριφορά». «Μερικά περιστατικά ήταν τόσο σοβαρά που φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, είτε σκόπιμα είτε απλώς χάνοντας τον έλεγχο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
heard
 
Η ηθοποιός ανέφερε ακόμα ότι ο τέως σύζυγός της έχει «μοναδική ικανότητα να χρησιμοποιεί το χάρισμα του για να μεταφέρει μια συγκεκριμένη εντύπωση της πραγματικότητας» και «είναι πολύ καλός στη χειραγώγηση ανθρώπων».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: «Έσβησε» ξαφνικά στις διακοπές 12χρονο αγόρι

Ιστορική μέρα για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Εκτοξεύτηκε στον Άρη η πρώτη διαστημική αποστολή

Ζέστη στην Αθήνα με 35άρια - Δείτε τις θερμοκρασίες σε όλες τις περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης