Mariah Carey: Πέταξε το laptop του συντρόφου της από το παράθυρο

Mariah Carey: Πέταξε το laptop του συντρόφου της από το παράθυρο

Αιτία η τραγουδίστρια Beyonce 

Mariah Carey: Πέταξε το laptop του συντρόφου της από το παράθυρο
Η Mariah Carey, είναι γνωστή για το αυθόρμητο του χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά ντίβας. Η 46χρονη τραγουδίστρια, ξαναχτύπησε στα tabloids με τη συμπεριφορά της και γι αυτό φαίνεται πως φταίει η Beyonce. Η Μariah, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να ουρλιάζει από θυμό και πέταξε το λάπτοπ του δισεκατομμυριούχου αρραβωνιαστικού της, όταν εκείνος είχε την ιδέα να βάλει τραγούδι της Beyonce σε τρυφερές στιγμές τους.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «The fix» το οποίο επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, τον περασμένο μήνα, όταν ο Parker, επιχειρώντας να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, διάλεξε να παίξει στο λάπτοπ το «Crazy in love» της Beyonce. Το ερωτικό κλίμα πήγε περίπατο, με τη Mariah να ουρλιάζει από τα νεύρα της.

«Ηταν καταστροφή. Η Mariah πέταξε το κομπιούτερ από το παράθυρο. Πραγματικά το κατέστρεψε. Βγήκε από το δωμάτιο ουρλιάζοντας» αναφέρει πηγή στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι τα σχέδια του Parker για ρομαντική βραδιά έπεσαν στο κενό, καθώς οι δυο τους πέρασαν το υπόλοιπο της νύχτας σε διαφορετικά δωμάτια. 


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης