Τζολί - Πιτ: Φωτογραφίζονται αγκαλιά στο κρεβάτι

Τζολί - Πιτ: Φωτογραφίζονται αγκαλιά στο κρεβάτι

«Μου προκαλεί εντύπωση το πόσο απολαμβάνω να με σκηνοθετεί η γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, ενστικτώδης και σέξι»

Τζολί - Πιτ: Φωτογραφίζονται αγκαλιά στο κρεβάτι
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν, φωτογραφίζονται μαζί για την Ιταλική έκδοση του «Vanity Fair».

To ζευγάρι, μετά την κοινή συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης και την οικογενειακή φωτογράφιση σε παραλία, τώρα ποζάρει αγκαλιασμένο στο κρεβάτι του με την 40χρονη σταρ να έχει τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τον 51χρονο ηθοποιό.



Η ταινία «By The Sea», την οποία μάλιστα σκηνοθετεί η Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Κλείσιμο

Μιλώντας για την εμπειρία να τον σκηνοθετεί η γυναίκα του ο Μπραντ Πιτ δήλωσε στο περιοδικό: «Μου προκαλεί εντύπωση το πόσο απολαμβάνω να με σκηνοθετεί η γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, ενστικτώδης και σέξι στο πόστο της. Της εμπιστεύομαι τη ζωή μου»



Υπενθυμίζεται η Τζολί από την πλευρά της δήλωσε πρόσφατα στο «Entertainment Weekly»: «Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς δίνοντάς του οδηγίες για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα σωρό άλλους άνδρες με κάμερες. Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης