Kim Kardashian: Έχασε την παρθενιά της στα 14 από τον ανιψιό του Michael Jackson!

Kim Kardashian: Έχασε την παρθενιά της στα 14 από τον ανιψιό του Michael Jackson!

Η μητέρα της την είχε πείσει τότε να ξεκινήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια

Kim Kardashian: Έχασε την παρθενιά της στα 14 από τον ανιψιό του Michael Jackson!
Η Kim Kardashian μιλούσε πάντα ανοιχτά για τις σεξουαλικές της εμπειρίες και τους έρωτες που βίωσε μέχρι να παντρευτεί τον νυν σύζυγό της, τον διάσημο ράπερ Kanye West.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα είχε αποκαλύψει ότι είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 14 ετών, ενώ είχε μιλήσει για το πώς η μητέρα της την είχε πείσει τότε να ξεκινήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια.

Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο για τη ζωή της Kim Kardashian αποκαλύπτει τώρα ποιος ήταν ο πρώτος εφηβικός έρωτας της 34χρονης και ο άντρας με τον οποίο έχασε την παρθενιά της.

Κλείσιμο
Η Kim και ο TJ


Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου Sean Smith και όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, πρόκειται για τον Tito Joe Jackson -ή αλλιώς TJ- ο οποίος είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού του Michael Jackson.

H Kim στην εφηβεία


Ο ίδιος ο TJ είπε, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έχει ακόμη επαφές με τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα η μητέρας της Kim, Kris, αλλά και η αδερφή της, Kourtney, πήγαν στο πάρτι γενεθλίων του αδερφού του TJ, ενόψει και του νέου αμερικανικού ριάλιτι σόου για τη ζωή της οικογένειας Jackson, «The Jacksons: Next Generation».

Η Kris και η Kourtney στο σπίτι των Jackson
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης