Johnny Depp: Ενας γκάνγκστερ στη Βενετία

Johnny Depp: Ενας γκάνγκστερ στη Βενετία

O 52χρονος Johnny Depp με τη βοήθεια του make up μεταμορφώνεται ξανά, δίνοντας αυτή τη φορά μία «creepy» διάσταση στo ρόλο

Johnny Depp: Ενας γκάνγκστερ στη Βενετία
Στη Βενετία έφτασε πριν από λίγες ώρες ο αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός Johnny Depp, για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της κινηματογαφικής ταινίς "Black Mass" στην οποία πρωταγωνιστεί.
To "Black Mass" ("Η Ανίερη Συμμαχία") θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όπου θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Κλείσιμο


Η ταινία εξιστορεί την αληθινή ιστορία του του εγκληματία Whitey Bulger και τη σχέση του ως πληροφοριοδότη με το FBI όταν ο πράκτορας John Connolly ζήτησε τη βοήθειά του, τη δεκαετία του ’70, για να εξοντώσει την Ιταλική μαφία, έναν κοινό τους εχθρό. Η συνεργασία αυτή πολύ γρήγορα έφυγε εκτός ελέγχου. Τo FBI βέβαια κάλυπτε τις ενέργειές του - συμπεριλαμβανομένων και αρκετών φόνων, ενώ όταν η κυβέρνηση εξέδωσε ένταλμα συλληψής του το 1994, ο Bulger φυγαδεύτηκε και έμεινε ελεύθερος για 16 χρόνια μέχρι τον εντοπισμό του στη Σάντα Μόνικα το 2011.



O 52χρονος Johnny Depp με τη βοήθεια του make up μεταμορφώνεται ξανά, δίνοντας αυτή τη φορά μία «creepy» διάσταση στo ρόλο. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και την Αμερικανίδα ηθοποιό Dakota Johnnson, η οποία εμφανίζεται στην ταινία.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης