O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του!

O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του!

Ένα συγκινητικό αντίο στον άνθρωπο που τον «ανάγκασε» να το κάνει

O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του!
Το 2013, ο νεαρός σκηνοθέτης Ράιαν Μακ Χένρι από την Γλασκώβη έφτιαξε μια σειρά από βίντεο στο Vine με τίτλο: «Ryan Gosling won't eat his cereal», στα οποία προσπαθούσε επίμονα να ταΐσει τον συνονόματό του Ράιαν Γκόσλινγκ μια κουταλιά δημητριακά.

Κλείσιμο


Τα βίντεο έγιναν viral, με τον ΜακΧένρι να δηλώνει: «Σαν κινηματογραφιστής, μου αρέσει τα πράγματα να έχουν μια κατάληξη. Η μόνη κατάληξη που βλέπω να έχει όλη αυτή η υπόθεση είναι να αναγκάσω τον Ράιαν Γκόσλινγκ να ανταποκριθεί. Ακόμη και αν είναι μόνο ένα βίντεο όπου θα τρώει τα δημητριακά του».

Με το πέρασμα του χρόνου, το βίντεο ξεχάστηκε, αλλά ο Μακ Χένρι δεν πήρε ποτέ αυτό που ήθελε από τον δημοφιλή ηθοποιό. Ο 27χρονος σκηνοθέτης έχασε μια δίχρονη μάχη με τον καρκίνο την Κυριακή και ο θάνατός του συγκίνησε τους θαυμαστές τους στο Vine και έγινε η αφορμή για μια ακόμη πιο πιεστική καμπάνια, ώστε ο Ράιαν Γκόσλινγκ να φάει επιτέλους τα δημητριακά του.



Ανταποκρινόμενος στο συγκινητικό κάλεσμα, ο Γκόσλινγκ κινηματογράφησε τον εαυτό του να τρώει τα δημητριακά του σε ένα «αντίο» στον σκηνοθέτη. Το βίντεο είχε πάνω από έξι εκατομμύρια views στο YouTube και ο σταρ του Χόλιγουντ έστειλε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μακ Χένρι.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης