Κim Kardashian: Είμαι εξαντλημένη, κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα

Κim Kardashian: Είμαι εξαντλημένη, κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα

Μέχρι και σε στούντιο φωτογράφισης... έσυρε τον Kanye για να κάνει σεξ!

Κim Kardashian: Είμαι εξαντλημένη, κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα
Εξαντλημένη εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» η Kim Kardashian. 

Όχι δεν κουράστηκε από τις δουλειές του σπιτιού. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι ένα απίθανο σενάριο για την 34χρονη. 

O λόγος που η Kim Kardashian δεν μπορεί να... πάρει τα πόδια της είναι οι  πολλές ώρες σεξ! 

Κλείσιμο
Η διάσημη τηλεπερσόνα προσπαθεί να μείνει για δεύτερη φορά έγκυος και κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να τα καταφέρει. Έτσι βρίσκεται ερωτικά πολλές φορές την μέρα με τον σύζυγό της Kanye West. 



Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε δείχνοντας την 34χρονη ξαπλωμένη έπειτα από σεξ που είχε κάνει με τον ράπερ, σε συγκεκριμένη θέση ώστε να καταφέρει να συλλάβει.

Εκείνη την στιγμή όμως μπήκαν οι αδερφές της και η Kim τους επισήμανε εμφανώς ενοχλημένη: «Ο γιατρός μου είπε να ξαπλώνω για ένα λεπτό κάθε φορά μετά το σεξ. Και πριν μπείτε εδώ είχα κάνει σεξ». 

Της έχει γίνει έμμονη ιδέα να χαρίσει ένα αδελφάκι στην μικρή Νorth και γι'αυτό τον λόγο κάνει σεξ όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Πρόσφατα η Kim Kardashian βρέθηκε σε στούντιο για φωτογράφισης και επειδή είχε ωορρηξία πίεσε τον σύζυγό της να την συνοδεύσει εκεί για να κάνουν σεξ! 



Φυσικά το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι -μιας και η Kim ξέρει πως να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού- και παραδέχτηκε πως έκανε σεξ στην τουαλέτα που υπήρχε στο στούντιο.

«Kυριολεκτικά είμαι εξαντλημένη. Κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα», είπε στις δυο αδελφές της αναστενάζοντας  κι ξάπλωσε στο κρεβάτι της.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε λίγο αργότερα, δεν είναι ακόμα έγκυος και δηλώνει φοβερά απογοητευμένη γιατί όπως λέει προσπάθησε σκληρά για να τα καταφέρει.

Για να δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν θα καταφέρει να μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης