Sofia Vergara: «Θα έβαζα μέχρι και τσιμέντο για να σβήσω τις ρυτίδες»

Sofia Vergara: «Θα έβαζα μέχρι και τσιμέντο για να σβήσω τις ρυτίδες»

Στα 42 της χρόνια εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για τα νιάτα της, τα οποία βλέπει μέρα με τη μέρα να την «εγκαταλείπουν»

Sofia Vergara: «Θα έβαζα μέχρι και τσιμέντο για να σβήσω τις ρυτίδες»
Μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο σέξι και όμορφες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, ωστόσο, στα 42 της χρόνια η καλλονή από την Κολομβία, Sofia Vergara, εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για τα νιάτα της, τα οποία βλέπει μέρα με τη μέρα να την «εγκαταλείπουν».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «New Beauty», η Sofia δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι τρομάζει βλέποντας τον εαυτό της να γερνάει, ενώ δήλωσε διατεθειμένη να κάνει «τα πάντα», προκειμένου να μείνει νέα, ακόμη και να βάλει... τσιμέντο στο πρόσωπό της!

«Δεν θέλω να γεράσω. Αν μου έλεγε κάποιος ότι αν έβαζα τσιμέντο γύρω από τα μάτια μου θα σταματούσε τις ρυτίδες, θα το έκανα», είπε η Vergara και εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι νιώθει νοσταλγία για την εποχή που ήταν 20 ετών, τότε που όπως ανέφερε, ένιωθε ελκυστική και νέα.

Σημειώνεται, πάντως, ότι τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός έχει  βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου χολιγουντιανού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Joseph Manganiello.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης