George Clooney: Ο γάμος είναι υπέροχος, γαμώτο!

George Clooney: Ο γάμος είναι υπέροχος, γαμώτο!

Μανικετόκουμπα με το όνομά του γραμμένο στα αραβικά, δώρο της Αμάλ, φορούσε ο γαμπρός - «Είσαι απλώς τέλειος» του είπε η πεθερά του - Τι δώρο έκανε το ζευγάρι στους καλεσμένους του

George Clooney: Ο γάμος είναι υπέροχος, γαμώτο!
Τον είδαμε χαμογελαστό να φορά το μαύρο του Armani, να μπαίνει στο σκάφος και να πηγαίνει να παντρευτεί την καλή του στο υπερπολυτελές επτάστερο Μέγαρο Παπαδόπολις της Βενετίας. Ο George Clooney μίλησε λίγο αργότερα για την εμπειρία του γάμου στο περιοδικό People, που εξασφάλισε και μια φωτογραφία του ζεύγους με το νυφικό και το... γαμπριάτικο! 

«Ο γάμος είναι υπέροχος, γαμώτο», δήλωσε περιχαρής ο μέχρι πρότινος ορκισμένος εργάνης, για τις πρώτες στιγμές κοινής ζωής με την Λιβανέζα δικηγόρο Amal Alamuddin που έλαμπε με το Oscar de La Renta νυφικό της. 

«Ανυπομονούμε για τα πάντα» συμπλήρωσε στο ίδιο ενθουσιώδες ύφος ο ηθοποιός. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του People, ο γαμπρός φορούσε μανικετόκουμπα δώρο από την καλή του, πάνω στα οποία ήταν γραμμένο το όνομά του στα αραβικά, την μητρική της δηλαδή γλώσσα. 

«Δεν την έχω ξαναδεί να χαμογελά τόσο πολύ» λέει για τη νύφη μια πολύ καλή της φίλη. «Έχει αυτό το χαμόγελο συνέχεια ένα χρόνο τώρα», αναφέρει.
Κλείσιμο

Ο γάμος κράτησε 30 λεπτά και επισφραγίστηκε με ένα βαθύ και με μεγάλη διάρκεια φιλί. 

Ο πατέρας του γαμπρού, ο Nick Clooney, απευθυνόμενος με ένα σύντομο λόγο στους καλεσμένους, είπε: «Ο George και η Amal μας έπεισαν ότι σε αυτό το μέρος, αυτή τη στιγμή, η αγάπη είναι ζωντανή και καλά». Ένα σύντομο λόγο έβγαλε και η μητέρα της νύφης, Βaria Alamuddin, η οποία είπε για τον γαμπρό της: «Του είπα, George, σε αγαπάμε πραγματικά, βαθιά και ειλικρινά. Ευχαριστιόμαστε τη γοητεία σου, την ευφυεία σου και την γεναιοδωρία σου. Είσαι απλώς τέλειος»! 

Το ζεύγος Clooney απολαμβάνει πλέον ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος, ενώ οι καλεσμένοι τους απολαμβάνουν με τη σειρά τους το δώρο τους: Το playlist του γάμου σε ένα ipod γεμάτο με τα τραγούδια που άκουσαν στη δεξίωση. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Clooney στο People, «τα iPod ήταν κάτι από εκείναν που πήραν οι καλεσμένοι, μαζί με ένα ωραίο hangover»! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης