George Clooney-Amal Alamuddin: Όλες οι λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο τους

George Clooney-Amal Alamuddin: Όλες οι λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο τους

Η σαμπάνια έρρεε άφθονη -  Στο μενού πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με σύκα... - Δείτε τον ωραίο του Χόλιγουντ να πίνει τεκίλα, λίγο πριν την... κρεμάλα  

George Clooney-Amal Alamuddin: Όλες οι λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο τους
Είναι πλέον γεγονός! Ο πιο hot εργένης του Hollywood, George Clooney, παντρεύτηκε την καλή του, Amal Alamuddin. Το ζευγάρι αντάλλαξε χθες όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, λίγο μετά τη δύση του ηλίου...

«Επιβεβαιωμένο. Παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Βενετία», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανού ηθοποιού.

Κλείσιμο
Ο ωραίος του Hollywood, σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο πριν χάσει την ελευθερία του, έπινε με φίλους στο luxury Aman Canal Grande -στο οποίο έγινε και ο γάμος τους- σφηνάκια τεκίλας και κόκκινο κρασί στο luxury Aman Canal Grande.

Οι φωτογραφίες από το γάμο θα δημοσιευθούν στη Vogue και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η μελαχρινή καλλονή επέλεξε να φορέσει σατέν τουαλέτα του οίκου Stella McCartney.












Ακολουθώντας το γαμπρό, σε σκάφη στα κανάλια της πόλης οι εκατοντάδες παπαράτσι που έχουν κατακλύσει τη Βενετία, φωτογράφησαν τον Μπιλ Μάρεϊ, την Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της, που είναι και ο κουμπάρος του Κλούνεϊ και ακόμα τον Ματ Ντέιμον, τον Μπόνο των U2, και πολλούς άλλους.


Την πομπή που συνόδευε τον γαμπρό ως το ξενοδοχείο όπου γίνεται η δεξίωση αποτελούσαν 20 σκάφη, στα οποία επέβαινε η συνοδεία του Κλούνεϊ, αλλά και παπαράτσι και αστυνομικοί της πόλης που έχουν τεθεί επί ποδός για να καλύψουν τις εκδηλώσεις.



Πάντως, αυτό δεν τους εμπόδισε να τραβήξουν κι αυτοί μερικές φωτογραφίες τους διάσημους καλεσμένους του Κλούνεϊ και της Αλαμουντίν, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες παπαράτσι επιστράτευσαν ακόμα και drone για να καλύψουν πλήρως το γεγονός.

Το ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη Δευτέρα στο δημαρχείο της Βενετίας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τελεστεί τελικά ο πολιτικός γάμος.



Οι καλεσμένοι απόλαυσαν άφθονη σαμπάνια και πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με σύκα, σύμφωνα με πηγή.



Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα, με ένα μεσημεριανό τραπέζι προς τιμήν των καλεσμένων του ζευγαριού.

Η ισχυρότερη γυναίκα της μόδας, διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour έκλεψε την παράσταση, φορώντας ένα μάξι φόρεμα από μαύρες, άσπρες και ροζ λεπτομέρειες. Το παρών έδωσε και ο διάσημος τραγουδιστής Bono.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης