Τζορτζ Κοτσιόπουλος: Ένας Έλληνας στους παρουσιαστές των «Emmy»

Τζορτζ Κοτσιόπουλος: Ένας Έλληνας στους παρουσιαστές των «Emmy»

Μαζί  με την παρουσιάστρια Τζουλιάνα Ράνσικ αλλά και την Κέλι Όζμπορν παρουσίασε και σχολίασε τις εμφανίσεις των σταρ στο «κόκκινο χαλί» τη βραδιά των «Emmy»

Τζορτζ Κοτσιόπουλος: Ένας Έλληνας στους παρουσιαστές των «Emmy»
Ανάμεσα στα δεκάδες «αστέρια» που περπάτησαν το βράδυ της Δευτέρας στο «κόκκινο χαλί» για τη 66η απονομή των «Emmy Awards» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, ήταν και ένα δικό μας...

Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Κοτσιόπουλος, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς παρουσιαστές της εκπομπής Fashion Police, του γνωστού αμερικανικού καναλιού E! Entertainement HD.

Μαζί  με την παρουσιάστρια Τζουλιάνα Ράνσικ αλλά και την Κέλι Όζμπορν, ο Τζορτζ Κοτσιόπουλος παρουσίασε και σχολίασε τις εμφανίσεις των σταρ στο «κόκκινο χαλί» τη βραδιά των «Emmy» και φυσικά, μίλησε με όλους τους σταρ.

Ποιος είναι όμως ο Τζορτζ Κοτσιόπουλος;

Ο γνωστός παρουσιαστής γεννήθηκε το 1968 στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σε συνεντεύξεις που είχε δώσει στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι από μικρό παιδί είχε κλίση στις τέχνες, ωστόσο, οι γονείς του, οι οποίοι ήταν Έλληνες μετανάστες, ήθελαν να γίνει ο γιος τους γιατρός, δικηγόρος ή επιχειρηματίας

Κλείσιμο
Ο Κοτσιόπουλος άκουσε τελικά τη συμβουλή των γονιών του και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων σε τοπικό πανεπιστήμιο, ωστόσο, τελικά, τον «κέρδισε» η αγάπη του για τη μόδα και την τέχνη.

Ο  Τζορτζ μετακόμισε στην Πόλη των Αγγέλων, το Λος Άντζελες και το «αστέρι» του γρήγορα έλαμψε.



Ο Κοτσιόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ ως αρθρογράφος, ενώ έγραφε οκτώ ολόκληρα χρόνια για τη μόδα στο περιοδικό «New York Times». Επίσης, έχει εργαστεί στις εκπομπές «Good Morning America», «Access Hollywood», «E! News» και «Style Network», ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά «Vanity Fair», «GQ» και «Interview».

Μάλιστα, το 2011 το όνομά του βρισκόταν στη λίστα του περιοδικού «Out Magazine» με τους 100 ομοφυλόφιλους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική, ενώ κάθε χρόνο ο Τζορτζ διοργανώνει το «Bag Lunch», ένα φιλανθρωπικό event, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για να αποκαταστήσει τη διδαχή των τεχνών στα δημόσια σχολεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης