Nick Cannon: Επιβεβαιώνει το διαζύγιό του με τη Mariah Carey

Nick Cannon: Επιβεβαιώνει το διαζύγιό του με τη Mariah Carey

Το ποτήρι δε της σχέσης τους ξεχείλισε πριν από μερικούς μήνες όταν εκείνος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Power 106 αποκάλυψε ότι πριν τη Mariah είχε σχέση με την Kim Kardashian και ότι είχε κάνει σεξ μαζί της σε δημόσιο χώρο

Nick Cannon: Επιβεβαιώνει το διαζύγιό του με τη Mariah Carey
“ Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόβλημα στον Παράδεισο. Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και πολλούς μήνες. Αυτό που με νοιάζει όμως περισσότερο είναι τα παιδιά μας”. Με αυτά τα λόγια επιβεβαίωσε το χωρισμό του από τη 45χρονη σύζυγό του τραγουδίστρια Mariah Carey ο 33χρονος παρουσιαστής του “America's Got Talent” Nick Cannon στον διαδικτυακό τόπο “The Insider With Yahoo” την Πέμπτη 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τελευταία μάλιστα δημοσιεύματα τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά και οι δυο έκαναν υπομονή για χάρη των παιδιών τους. Ετσι τον Μάιο που μας πέρασε αποφάσισαν να ζήσουν σε χωριστά σπίτια για να μην υπάρχουν οι εντάσεις ανάμεσά τους.



Κλείσιμο


Ο Cannon, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός κατά τη διάρκεια του γάμου του, κάτι που τελικά δεν άντεξε η Carey και του ζήτησε όχι μόνο να χωρίσουν αλλά και να μείνει μακριά από τα παιδιά τους. Το ποτήρι δε της σχέσης τους ξεχείλισε πριν από μερικούς μήνες όταν εκείνος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Power 106 αποκάλυψε ότι πριν τη Mariah είχε σχέση με την Kim Kardashian και ότι είχε κάνει σεξ μαζί της σε δημόσιο χώρο.

Οσο για το διαζύγιο, αυτό φαίνεται πως θα έχει αρκετά προβλήματα καθώς σύμφωνα με το tmz υπάρχουν πολλά οικονομικά θέματα που πρέπει να λύσουν, στα οποία οι δικηγόροι της για την ώρα δεν συμφωνούν. To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και απέκτησε δυο παιδιά, τα δίδυμα Monroe και Moroccan.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης