Lindsay Lohan: Διακοπές στην Ίμπιζα

Lindsay Lohan: Διακοπές στην Ίμπιζα

Η 28χρονη Lohan έχει μακρύνει τα κόκκινα μαλλιά της και φαίνεται ιδιαίτερα υγιής, έχοντας αφήσει, για πόσο δεν γνωρίζει κανείς, τις προβληματικές μέρες του παρελθόντος της

Lindsay Lohan: Διακοπές στην Ίμπιζα
Διακοπές στην Ίμπιζα της Ισπανίας βρίσκεται αυτές τις μέρες η προβληματική Αμερικανίδα ηθοποιός Lindsay Lohan, την οποία εντόπισαν οι παπαράτσι λίγο πριν επιδοθεί στο αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, το τζετ σκι. Η 28χρονη Lohan έχει μακρύνει τα κόκκινα μαλλιά της και φαίνεται ιδιαίτερα υγιής, έχοντας αφήσει, για πόσο δεν γνωρίζει κανείς, τις προβληματικές μέρες του παρελθόντος της.

Πριν από έναν περίπου μήνα η Lohan μήνυσε τους δημιουργούς του video game Grand Theft Auto V γιατί ο χαρακτήρας της Lacey Jonas βασίζεται, όπως ισχυρίζεται, σε αυτήν και φυσικά της μοιάζει πολύ. Επίσης η εικόνα της Lacey με bikini, σύμφωνα πάντα με την ηθοποιό, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μοιάζει με εκείνη. 

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της ηθοποιού ισχυρίζονται πως η εικόνα της Lacey είναι ίδια με την εικόνα της Lindsay που είχε τραβηχτεί πριν από μερικά χρόνια με το μηχανάκι μέτρησης αλκοόλ να είναι δεμένο στον αστράγαλό της. 


Κλείσιμο



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης