Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βγάλαμε κάτι ανθρώπινο για να κρατάμε συντροφιά σε κάποιους αργά το βράδυ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βγάλαμε κάτι ανθρώπινο για να κρατάμε συντροφιά σε κάποιους αργά το βράδυ

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πώς η νέα εκπομπή «Live Tonight»  στήθηκε σε 4 μέρες  και εύχεται να κοπεί σύντομα για να γυρίσουμε στην κανονικότητά μας

arnaoutoglou
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα εκπομπή «Live Tonight που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, η οποία ξεκίνησε λόγω του κορωνοϊού αποκάλυψε πώς στήθηκε μόλις μέσα σε τέσσερις ημέρες και μεταξύ» άλλων εξομολογήθηκε πως ευχήθηκε να κοπεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί αυτό θα σημαίνει πως ο ιός θα αποτελεί παρελθόν.



«Μου ζητήθηκε από το κανάλι, αν μπορούμε, να κάνουμε μια τέτοια εκπομπή, ζωντανή, και με τα λίγα μέσα τα οποία διαθέτουμε, τόσο από πλευράς συνεργατών όσο και από πλευράς σκηνικών και τεχνικής άποψης, είπαμε να βγάλουμε κάτι απλό, ανθρώπινο για να κρατήσουμε συντροφιά σε κάποιους αργά το βράδυ. Ήταν και πάρα πολλά τα μηνύματα που έστελνε και ο κόσμος, ότι κάποια στιγμή κουράζεται από τις πολλές ειδήσεις και ήθελε κάτι άλλο. Η εκπομπή στήθηκε σε τέσσερις μέρες ακριβώς και πραγματικά δίνουμε όλη μας την ψυχή, εκείνη την ώρα, μόνο και μόνο για να αποτελεί μια καλή συντροφιά. Φαντάσου ότι στο ξεκίνημά της, την Τετάρτη, 1η Απριλίου, ευχήθηκα να κοπεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, να τελειώσει αυτό που βλέπετε. Έχεις ακούσει ξανά ποτέ από παρουσιαστή, στην πρεμιέρα της εκπομπής, να εύχεται να κοπεί; Είμαι σίγουρος πως όχι, και ούτε θα το ακούσετε ξανά. Γιατί εννοείται ότι το τέλος αυτής της εκπομπής θα σημάνει και την επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής όλων μας», είπε ο παρουσιαστής στο «7 Μέρες Tv».


Ειδήσεις σήμερα

«Βόμβα» Τραμπ: Διέκοψε τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Οι 3+1 παράγοντες που θα κρίνουν την άρση των μέτρων

To light και το σκληρό σενάριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας το Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης