Μπέσυ Μάλφα: «Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω!»

Μπέσυ Μάλφα: «Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω!»

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τρέχει στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα επειδή δεν προλαβαίνει στην καθημερινότητα

Μπέσυ Μάλφα: «Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω!»
Καλεσμένη στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή του  «ΤΑ ΛΕΜΕ» βρέθηκε η Μπέσυ Μάλφα, η οποία δήλωσε «γκαζοφονιάς» και πως τρέχει με 200!! Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι της αρέσει και τρέχει στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα επειδή δεν προλαβαίνει στην καθημερινότητα της.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον  οδηγό που την ακολουθούσε, για να της κάνει τσαμπουκά όπως χαρακτηριστικά είπε επειδή τον προσπέρασε. 

«Αυτός είδε ξανθιά οδηγό, που να πάει το μυαλό του ότι εγώ οδηγούσα μηχανή και τρέχω με 200. Τον προσπέρασα, θύμωσε, με προσπέρασε και άρχισε να φρενάρει για να μου σπάσει τα νεύρα. Δεν πρόλαβε να με δει, αφού έτρεχα με 200. Και ήταν το παιδί μαζί μου, το οποίο είναι πολύ τρομακτικό. Και σε κάποιο σημείο, αυτός δεν ήξερε τους δρόμους, εγώ τους ήξερα, έκανα ότι θα στρίψω, δεν έστριψα και έστριψε μόνος του και εξαφανίστηκε. Μ' ακολουθούσε για τσαμπουκά.

Δεν φοβήθηκα για τίποτα, δεν σκέφτηκα κάτι. Απλά ήταν ένας ανόητος άνθρωπος, ο οποίος θίχτηκε ο ανδρισμός του, επειδή μια γυναίκα τον προσπέρασε. Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό, στην οδήγηση είναι περίεργα τα πράγματα. Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω. Νομίζεις ότι τρία παιδιά, καριέρα, σπίτι και μαγείρεμα, όλα αυτά γίνονται με ταχύτητες φωτός. Δεν ντρέπομαι να πω ότι τρέχω. Θα με πιάσει η τροχαία τώρα με αυτό που είπα. Μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Θα αρχίσω να μην τρέχω αγαπητή μου τροχαία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης