Κάτια Ζυγούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το Αξιον Εστί

Κάτια Ζυγούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το Αξιον Εστί

«Στα δικά μου μάτια ο Σάκης τα κάνει όλα ωραία ωραία. Είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα»

Κάτια Ζυγούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το Αξιον Εστί
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» ήταν χθες η Κάτια Ζυγούλη και μίλησε για το comeback της με την παρουσίαση στα  Madwalk, πώς είναι ο Σάκης σαν σύζυγος αλλά και σαν πατέρας, ενώ δηλώνει απόλυτα ερωτευμένη με τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Σάκη Ρουβά: «
Στα δικά μου μάτια ο Σάκης τα κάνει όλα πολύ ωραία. Τι να πω… είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα. Ο Σάκης μου έκανε έκπληξη στα Madwalk, νόμιζα ότι δεν θα έρθει παρόλα αυτά ήρθε και έκατσε όλη την ώρα από πίσω (στα παρασκήνια). Μου έκανε αγκαλιές, φιλιά, πειράγματα. Γενικά είμαστε ένα ζευγάρι που «πειραζόμαστε» πολύ μεταξύ μας. Ο Σάκης είναι περισσότερο πειραχτήρι από εμένα. Πριν το παιδί ασχολιόμουν με την καριέρα μου. Δεν γίνεται να συναγωνιστώ τον Σάκη στην καριέρα του, όποιος και να προσπαθήσει να το κάνει θα είναι απλά τρελός γιατί μιλάμε για ταχύτητες και άλλη ενέργεια ανθρώπου. Οπότε έκανα την δουλειά μου και μετά προέκυψε το μωρό.  Ο Σάκης πριν με γνωρίσει ήμουν η γυναίκα των ονείρων του και εξακολουθεί πιστεύω .Το χαστούκι μας έφερε πολύ πολύ κοντά αλλά είχαμε συναντηθεί  σε μια άλλη εκδήλωση και κοιταχτήκαμε. Πολύ νόστιμο δεν τον θεώρησα, απλά ένα ωραίο αγόρι, με διεκδίκησε πολύ το πάλεψε πολύ και με κέρδισε».



Κλείσιμο
Μάλιστα μίλησε και για την παρουσίαση στα Madwalk: «Είναι ένα γενικό comeback και το Madwalk το απογείωσε μου έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση. Ήταν πολλά χρόνια που έκανα αυτή την δουλειά και φιλίες έζησα και έχω φίλους από την δουλειά. Ζούσα ένα μεγάλο θαύμα τη μητρότητα. Πιο δύσκολο είναι να είσαι μητέρα τριών παιδιών παρά γυναίκα του Σάκη».

Επίσης αποκάλυψε πώς είναι ο Σάκης ως πατέρας: «Ο Σάκης ως πατέρας είναι καλός, καλά τα κάνει (γέλια). Και οι δυο είμαστε αυστηροί. Με τον ερχομό του πρώτου παιδιού πριν καν γεννηθεί η Αναστασία άλλαξαν παρά πολλά στην ζωή του. Στον Σάκη η ανάγκη για καινούργια πράγματα ήταν παρά πολύ έντονη. Άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα. Δεν είναι απλή περίπτωση ο Σάκης, δεν ξεφεύγεις από  τον σίφουνα Σάκη. Εκείνη την περίοδο πήγαινε καλά η δουλειά μου και μάλιστα ήμουν στο εξωτερικό και έμεινα 3 χρόνια στην Αμερική και γύρισα γιατί προέκυψε το παιδί. Το Παρίσι ήταν η πρώτη μου δουλειά δεν ήξερα πού παν τα τέσσερα. Απόρριψη είχα δεχτεί από πρακτορείο και  μάλιστα είχα κάτσει στα σκαλιά και έκλαιγα».




Για τα κιλά στις εγκυμοσύνες είπε: «Στις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει πολλά κιλά, 20 κιλά στην πρώτη. Αποφάσισα μια μέρα ότι φτάνει. Ξεκίνησα σκληρή γυμναστική. Κάνω τα πάντα από γυμναστική, ό,τι υπάρχει. Στην αρχή της εγκυμοσύνης ο Σάκης άρχισε να τρώει, αλλά μετά σταμάτησε».

Περιέγραψε επίσης πώς αντέδρασε στην ανακοίνωση του Σάκη ότι θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη: «Στην συναυλία είχα πάρει την Αναστασία. Η Αναστασία ήξερε όλα τα τραγούδια, με έκανε πολύ περήφανη μητέρα, ήξερε στίχους που δεν ήξερα ούτε εγώ, τα άκουγε στο σπίτι, υπήρχε μια σοβαρή προετοιμασία. Η πρώτη αντίδραση όταν μου ανακοίνωσε ότι θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη; Εκανα μεγάλα μάτια και μετά σιωπή για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια είπα ωραία θα ήτανε.»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης