H Συνατσάκη απαντά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

H Συνατσάκη απαντά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Βάζει τέλος στις φήμες

H Συνατσάκη απαντά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
«Αν τα είχαμε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα το ξέρατε», αποκαλύπτει η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, δίνοντας τέλος στις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της.
 


Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η Μαίρη αποκαλύπτει πως δεν είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, αν και είχε τα φλερτ της, και επισημαίνει πως με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την συνδέει μια όμορφη φιλία. Εξάλλου «ο Δημήτρης είναι μια κατηγορία από μόνος του», όπως δηλώνει.

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ένα χρόνο μετά το χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης αποκαλύπτει: «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ αυτή την ετοιμότητα. Προσπαθώ να σκεφτώ πότε βγήκα έξω τελευταία φορά και δεν θυμάμαι. Εδώ και ένα χρόνο με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Μόνο αν αισθανθώ ένα πολύ έντονο συναίσθημα, θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Περιμένω μια ισχυρή δόνηση για να μου προκύψει κάτι. Δεν είμαι τόσο ανοιχτή για πιο απλά πράγματα, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι λιγότερο των προσδοκιών μου... Αν δεν υπάρχει σπίθα, δεν δίνω συνέχεια».
Κλείσιμο



Πώς είναι όμως σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της; «Όταν έχεις μοιραστεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου με έναν άνθρωπο, αυτό δεν χάνεται. Με τον Μύρωνα, είμαστε καλά. Όχι κολλητοί, αλλά επικοινωνούμε μια χαρά», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης