Ο Στέλιος Διονυσίου για τον «πολιτισμένο χωρισμό» του

Ο Στέλιος Διονυσίου για τον «πολιτισμένο χωρισμό» του

«Όταν υπάρχει αγάπη σε μια σχέση και όχι εγωισμοί και καβγαδάκια, όσο είμαστε "ελεύθεροι" μπορούμε να μένουμε μαζί»

Ο Στέλιος Διονυσίου για τον «πολιτισμένο χωρισμό» του
Στον χωρισμό του, αλλά και στην απόφασή να συνεχίσουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη με την πρώην σύζυγό του ακόμα και μετά το διαζύγιο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, στην πρεμιέρα της παράστασης «Πριν Το Χάραμα», το βράδυ της Τρίτης.
 
«Όταν υπάρχει αγάπη σε μια σχέση και όχι εγωισμοί και καβγαδάκια, όσο είμαστε "ελεύθεροι" μπορούμε να μένουμε μαζί» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε: «Βεβαίως και υπάρχει πολιτισμένος χωρισμός. Όταν υπάρχει θέληση και δύο άνθρωποι χωρίζουν "αγαπημένα"».
 
Συνεχίζοντας, ο Στέλιος Διονυσίου τόνισε: «Πάνω από όλα υπάρχουν δύο παιδιά. Οι ζωές μας είναι διαφορετικές. Εγώ κάνω αυτό που κάνω, η Μαριλίτα κάνει κάτι διαφορετικό. Συναντιόμαστε κάποιες ώρες στο σπίτι. Το μεσημέρι, ίσως, που θα φάμε όλοι μαζί ή στο πρωινό για μια καλημέρα ή μια καληνύχτα. Όταν είναι να ξαναφτιάξει κάποιος από τους δύο της ζωή του, ίσως είναι λίγο βαρύ. Δεν το 'χω ξαναπεράσει για να ξέρω. Με τα παιδιά έχουμε μιλήσει, τόσο εμείς σαν γονείς, όσο και με ειδικούς, και ξέρουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης