Ο Έλτον Τζον ανανεώνει τους όρκους αγάπης του με τον σύντροφό του

Ο Έλτον Τζον ανανεώνει τους όρκους αγάπης του με τον σύντροφό του

Σε μια λιτή και ρομαντική τελετή στην έπαυλή τους στο Windsor - Το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο αγοράκια

Ο Έλτον Τζον ανανεώνει τους όρκους αγάπης του με τον σύντροφό του
Είναι ευτυχισμένοι μαζί και κάθε μέρα που περνάει η αγάπη του ενός για τον άλλον μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Είναι συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή εδώ και 21 χρόνια, ενώ είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 2005.

Ο λόγος για τον 67χρονο καλλιτέχνη Σερ Έλτον Τζον και τον 52χρονο σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, που έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο παιδιά - τον 3χρονο Ζάκαρι και τον 23 μηνών Ελάιτζα- και οι οποίοι ετοιμάζονται να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης τους με μια ρομαντική τελετή. 

Κλείσιμο




Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή θα είναι λιτή και θα γίνει στην έπαυλή τους στο Windsor, στις 21 Δεκεμβρίου.



Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 50, ενώ ανάμεσά τους πρόκειται να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια. 



«Οργανώνουν το γάμο τους εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλουν να είναι μια ιδιωτική και ρομαντική τελετή. Ο Έλτον είναι πάντα πολύ φανταχτερός , αλλά αυτήν τη φορά αποφάσισαν αυτή η τελετή να έχει χαμηλό προφίλ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης