Οικονομόπουλος: Ξέρω πώς νιώθουν τα παιδιά στο The Voice

Οικονομόπουλος: Ξέρω πώς νιώθουν τα παιδιά στο The Voice

«Aυτό που είπα είναι ότι η παραγωγή μάλλον δεν δίνει ελληνικά τραγούδια και η επιλογή των τραγουδιστών είναι να τραγουδάνε πιο πολλά ξένα τραγούδια από ότι ελληνικά»

Οικονομόπουλος: Ξέρω πώς νιώθουν τα παιδιά στο The Voice
Μια μικρή «διόρθωση» στις δηλώσεις που είχε κάνει για το «Τhe Voice» και για τους διαγωνιζόμενους που τραγουδάνε ξένα τραγούδια έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος καλεσμένος στο Πρωινό μου.

«Ίσα - ίσα εγώ υπερασπίζομαι τα παιδιά αυτά. Έχω περάσει το άγχος τους,  ξέρω πως νιώθουν!» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Νομίζω πήρε περισσότερη έκταση το πράγμα από όσο θα έπρεπε. Aυτό που είπα είναι ότι η παραγωγή μάλλον δεν δίνει ελληνικά τραγούδια και η επιλογή των τραγουδιστών είναι να τραγουδάνε πιο πολλά ξένα τραγούδια από ότι ελληνικά»

Χωρίς να πάρει πίσω όσα είχε πρωτίστως δηλώσει καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόσθεσε: «Μ’ αρέσει να λέω την αλήθεια. Και είναι πάρα πολύ σωστό αυτό που θα πω και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς! Δεν έχω πρόβλημα να τραγουδάνε τα παιδιά ξένα τραγούδια, ίσα-ίσα είναι πάρα πολύ όμορφα τα τραγούδια! Και είναι ένα τηλεοπτικό show! Αλλά πως τα παιδιά αυτά όταν θα βγουν έξω; Υποτίθεται πως θα κάνουν καριέρα στην Ελλάδα. Αν θέλουν να κάνουν καριέρα στο ξένο τραγούδι, δε νομίζω ότι θα ερχόντουσαν στο “Voice” το ελληνικό, θα πήγαιναν σε ένα ξένο να ψάξουν την καλύτερη τύχη τους! Πιστεύω και εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε το ελληνικό τραγούδι και την κουλτούρα μας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης