Θανάσης Ευθυμιάδης: Χρωστάω ακόμα σε τράπεζες και εφορία

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χρωστάω ακόμα σε τράπεζες και εφορία

Ο ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του αλλά και για την προσωπική του ζωή

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χρωστάω ακόμα σε τράπεζες και εφορία
Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης  το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για την δουλειά του και την οικογένειά του.

«Ζω από μεγάλη συγκυρία θαυμάτων. Δεν το λέω έτσι αόριστα! Κατ' αρχήν, ο τρόπος που οδηγούσα και το αυτοκίνητο και τη μηχανή. Οδηγούσα σαν τρελός! Ήθελα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια αδρεναλίνης που υπήρχαν. Τώρα όσο το σκέφτομαι, φοβάμαι πάρα πολύ», δήλωσε ο ηθοποιός για το πως ζούσε μέχρι τα 35 του χρόνια.
 
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ακόμη μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει και πάλι πατέρας και είπε:  «Δεν λειτουργούσαμε ποτέ με πλάνο και σχέδιο. Αν έρθει, καλοδεχούμενο!».

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και εξομολογήθηκε στον Γιώργο και τη Φαίη: «Έχω επιλέξει να μην κάνω τηλεόραση μέχρι τα παιδιά μου να γίνουν 8 ετών. Ζούμε πάρα πολύ μετρημένα και οικονομικά. Η γυναίκα μου τα οργανώνει πάρα πολύ καλά τα πράγματα, υπάρχει κάθε μέρα ένα πιάτο φαγητό. Αυτό, όμως, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Προσφέρουμε στα παιδιά μας περισσότερο χρόνο. Είμαι ολιγαρκής, ενώ δεν ήμουν».
 
Ακόμη τόνισε: «Έχω ζήσει τα χρυσά χρόνια. Έχω πάρει πολλά χρήματα, αλλά τα σκόρπισα. Έχω περάσει πολύ ωραία με τους φίλους μου. Οργάνωνα ταξίδια τα Σαββατοκύριακα, πηγαίναμε να δούμε αγώνα formula 1 κάπου στην Ευρώπη».
Κλείσιμο

Τέλος επισήμανε: «Χρωστάω λεφτά σε τράπεζες, σε εφορίες και σε τέτοια. Προτιμώ, όμως, να χρωστάω, αλλά να με βλέπουν τα παιδιά μου. Είναι μια επιλογή μου!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης