Πάνος Κιάμος: Πέρασα βράδια κλαίγοντας, ήθελα να τα βροντήξω

Πάνος Κιάμος: Πέρασα βράδια κλαίγοντας, ήθελα να τα βροντήξω

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε στον χώρο του τραγουδιού και διστάζει να μοιραστεί με τον κόσμο τις πιο αδύναμες στιγμές στην μέχρι τώρα καριέρα του

Πάνος Κιάμος: Πέρασα βράδια κλαίγοντας, ήθελα να τα βροντήξω
Συνέντευξη στο περιοδικό “ΥΟU” παραχώρησε ο Πάνος Κιάμος και αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ενώ δεν δίστασε να πει πως υπήρξε στιγμή που θέλησε να τα παρατήσει αφού πίστευε πως είναι έξω από το... “σύστημα”. 

«Δεν ήθελα ποτέ να μπω σε αυτό το σύστημα. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτό που λέμε κύκλωμα, έχω περάσει βράδια να τραγουδάω σε πέντε-έξι παρέες. Έχω κάνει δουλειές που θεωρούνται αποτυχίες. Έχω βιώσει την άρνηση. Να είμαι στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδάω μπροστά σε 2.500 κόσμο και να κατεβαίνω Αθήνα και να μην με ξέρουν! Το «Χωρίς νερό» κυκλοφόρησε Μάιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν το είχε παίξει ούτε ένας σταθμός και εγώ ήμουν κάθε μέρα πάνω από το ραδιόφωνο και κάθε λεπτό άλλαζα συχνότητα μήπως το παίξει κάποιος και το χάσω», είπε ο Πάνος Κιάμος στο εβδομαδιαίο περιοδικό.
 
Ο τραγουδιστής μάλιστα δηλώνει πως ήθελε να τα παρατήσει όλα και είπε: «Ναι, ήθελα να τα βροντήξω. Όταν με είχαν αδικήσει, όταν βγήκε ο πρώτος δίσκος. Πίστευα ότι το τραγούδι αυτό θα αγγίξει τον κόσμο και για έξι μήνες δεν το άκουγα πουθενά. Αυτό συνέβη και με τους άλλους δύο δίσκους που δεν πολυακούστηκαν, το «Σ' ευχαριστώ που ήρθες πάλι» και το «Δεν είσαι μόνη». Πέρασα πολλά βράδια στην παραλιακή, να κλαίω, και να λέω «είναι σύστημα τελικά κι εγώ είμαι απ' έξω, με αδικούν δεν ανήκω σε αυτά τα άτομα άρα δεν πρόκειται να παίξω ποτέ!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης