Στα γυρίσματα του νέου video clip του Νίκου Βέρτη

Στα γυρίσματα του νέου video clip του Νίκου Βέρτη

Το δεύτερο κατά σειρά νέο του video clip οπτικοποίησε πριν από λίγο καιρό ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης στη Βουλγαρία. Το τραγούδι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και φέρει τον τίτλο «Δεν Με Σκέφτεσαι» βρίσκεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή.

Στα γυρίσματα του νέου video clip του Νίκου Βέρτη
Το δεύτερο κατά σειρά νέο του video clip οπτικοποίησε πριν από λίγο καιρό ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης στη Βουλγαρία. Το τραγούδι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και φέρει τον τίτλο «Δεν Με Σκέφτεσαι» βρίσκεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή «Είμαι Μαζί Σου».

O δημοφιλής καλλιτέχνης, το κορυφαίο βρετανικό συγκρότημα Take That, καθώς και το υπέρλαμπρο καστ (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις και Σιλβέστερ Σταλόνε) του sequel της ταινίας «Οι αναλώσιμοι» βρέθηκαν με λίγες μέρες διαφορά να οπτικοποιούν τη νέα τους δουλειά στο ίδιο κινηματογραφικό studio.

Σύμφωνα με το σενάριο του βιντεοκλίπ, ο Νίκος περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης κυνηγώντας την νιγηριανής καταγωγής, με μεγάλη καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες, Mariam Said, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ludmil Ilarionov, την οποία συνέχεια χάνει σχεδόν μέσα από τα χέρια του...

Ο τραγουδιστής μετά τη «δεύτερη» πρεμιέρα του την Παρασκευή 29 Αυγούστου(καθώς διέκοψε για σχεδόν ένα μήνα, λόγω καλοκαιρινών διακοπών), συνεχίζει να απολαμβάνει την επιτυχία και την τεράστια αγάπη που του δείχνει το κοινό του στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο και εμφανίζεται από τις 5 Μαΐου, το «Fantasia», μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.


Κλείσιμο















Ευχαριστούμε θερμά την επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη στο facebook «Nikos Vertis Official FanClub» για την παραχώρηση των φωτογραφιών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης