Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα έντρομοι οι ένοικοι

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα έντρομοι οι ένοικοι

Σκηνές πανικού  - Μαύροι καπνοί έχουν «σκεπάσει» το επταώροφο ξενοδοχείο

atheneum_ar
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς φαίνεται πως έχουν βρεθεί μπιτόνια με βενζίνη σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της φωτιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαύροι καπνοί έχουν ''σκεπάσει'' το επταώροφο ξενοδοχείο και άνθρωποι βρίσκονται κρεμασμένοι από τα παράθυρα. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν συνολικά είκοσι άτομα εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν".

«Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες... Η φωτιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους του ξενοδοχείου αλλά υπήρχε έντονος καπνός ως τον έβδομο όροφο... Επτά άτομα ήμασταν στο έκτο όροφο, έξι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και ένας πελάτης, και περιμέναμε περίπου 20-25 λεπτά να απεγκλωβιστούμε», δήλωσε στο protothema.gr εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

Τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με όσα είπαν στο protothema.gr οι πελάτες του ξενοδοχείου, ο κόσμος που διέμενε στο ''Athenaeum Palace'' μεταφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία ωστόσο καταγγέλλουν πως δεν τους παραδόθηκαν άμεσα οι βαλίτσες τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.




Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού






Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού



Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού
Κλείσιμο




Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης