Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι τραμπούκισαν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών - Δείτε βίντεο
Τον κατηγόρησαν ότι παραβίασε το άσυλο όταν κάλεσε την αστυνομία στις 7 Σεπτεμβρίου επειδή αλλοδαπός φοιτήτης έμενε σε δωμάτιο χωρίς έγκριση των αρμοδίων
Επεισόδιο στο γραφείο του διευθυντή των φοιτητικών εστιών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 12 Σεπτεμβρίου φροντίζοντας, μάλιστα, να καταγράφουν τις πράξεις τους.
Αιτία του επεισοδίου, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήταν η κίνηση του διευθυντή να καλέσει την αστυνομία, στις 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να απομακρυνθεί αλλοδαπός φοιτητής που διέμενα σε δωμάτιο χωρίς την έγκριση των αρμοδίων.
Στην αρχή του βίντεο οι άγνωστοι παρουσιάζουν τις θέσεις τους πριν τελικά (από το 3:32 του βίντεο και μετά) να φτύσουν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών, να πετάξουν τα χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή από το γραφείο του αλλά και να απαιτήσουν την παραίτησή του.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση