Πρέβεζα: Έψαχνε… 74 αγοραστές για το χασίς του!

Πρέβεζα: Έψαχνε… 74 αγοραστές για το χασίς του!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν μετά την σύλληψή του και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψαν ότι είχε έτοιμες για πώληση όχι μια ή δυο αλλά… 74 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Πρέβεζα: Έψαχνε… 74 αγοραστές για το χασίς του!
Οι τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων και τα δύο τσιγαριλίκια που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πάνω σε έναν 36χρονο Έλληνα, όταν του έκαναν σωματική έρευνα στην πόλη της Πρέβεζας, ήταν μόνο η αρχή.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν μετά την σύλληψή του και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψαν ότι είχε έτοιμες για πώληση όχι μια ή δυο αλλά… 74 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Σε ένα χωριό της Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 51χρονος Έλληνας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του όπου βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144 γραμμαρίων. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης